Triple Tag -_-;

Wah wah makin ramai plak main tag2 nih yek.. since aku ade mase sket ni meh la aku balas balik tag tu, tapi aku tamo sambung dah since aku rase macam ramai dah geng2 blogger neh kene tag kan.. ahahahha

First from Ikoko (The Perfect Lover)

Ahahha.. sorry la cik Ikoko, I don’t think I can answer this one :) jgn tanye naper..ahahahha, I just don’t feel like answering this tag now :P

Second from Viz (The Perfect Lover)

Same as above :D

Note: Rasenye dulu dah kene tag yang macam ni jugak.. hurm.. pusing balik ke tag ni..wahahhaha

Third from Ikoko (again, kamu mmg suke tag aku eh..wahahha)

1. Senaraikan 3 perkara yg sdg anda fikirkan skang??

- Intership
- Exam result.. kene bar neh takleh nak check.. wuuu
- Cane nak cari duit lebey neh.. huhu

2. Makanan pe yg sedang anda fikirkan skang?

- Set combo meal 1 Fifa McD.. wuuu sedap beger dier
- n/a
- n/a

3. Senaraikan 3 perkara yg hendak anda lakukan ketika ini?

- Kuar deting lagi..wahahha
- Bakar pejabat PTPTN
- Geget finance sebab bar result exam aku

4. Senaraikan 3 perkara x best berlaku baru2 ini dlm hidup anda??

- Mendapat hadiah dari finance sebab tak settlekan fees lagi.. tetiap tahun pun camnii.. haih
- Err… tak ingat la..ahahaha

5. Senaraikan 3 perkara yg mmg besh yg berlaku baru2 ini dlm hidup anda?

- Korang pun tau :”>
- Family bukak CC
- Jadik pakcikk..wahahhaa

6. Sekiranya anda nampak lelaki or perempuan yg encem or cantik apakah yg anda lakukan?

- Err.. tak terlintas pun nak tgk kali kedua..ahahaha

7. Sekiranya anda terjatuh di tempat ramai org, apa yg anda akan lakukan?

- Bangun dengan macho sambil gosok2 suar
- Buat bodo je jalan..huhu

8. Senaraikan 3 org yg kene buat tag ni selepas ini..

- The first person to comment this entry

4 comments

  1. letih nak layan mende2 camnih…:-<</p>

  2. :d

    terima kasih sebab sudi menjawab akhirnya.. :d/

    pasni takmau kacau lagi dah..

    hiduplah ngan aman, k.

    i will not make u as my next victim.. erm..