25
Apr 11

Ah Heaven!

It’s Monday morning and all I have in my email inbox is this.

Haha. Bestnyer kalau kat AU tgh cuti, xde orang nak kacau aku buat keje cam selalu. Kan best kalau ari ari cam ni. ::-*:


24
Apr 11

Soal Hati

Tanpa keberanian, mimpi tidak bermakna

Gamba sekadar hiasan

Tetibe rase cam nak tengok balik movie Soal Hati ni. ::-*:


16
Apr 11

De-3D Cinema Glasses

DE-3D Cinema Glasses

DE-3D!!

Okay dah tau nak ape for my birthday. Hahahaha :D

Pasni tade pening2 tengok movie 3D dah.


10
Apr 11

Design

A sneak preview of my first ever WordPress template design! Haha. Irony nyer bile hari2 selama 3 tahun mengadap WordPress and develop WordPress template for the clients and now I finally rajin nak design sendiri.


02
Apr 11

Dilemma

The Witcher 2: Assassins of Kings

Yay dah kuar akhirnyer. Dari tahun lepas tunggu and follow development sequel game ni. The problem is.. larat ke pc aku nak main? :o .. haha. So dalam dilemma right now. Nak beli lens, tapi nak beli graphic card juga. Sigh.. nak tau how pretty the gameplay is? Tengok la Youtube ni. Sure menangis. Haha. According to the developer, dier rewrite balik the graphic engine so now the graphic is probably twice as good as the first one. Even yang first pun tak ramai org bole main maximum detailed. Haha.. gile la.

Dragon Age II

Ni pun dah keluar, Adam yang mentioned semalam sbb aku tak brape follow the development tapi sure makin best. Huhu..

Tak saba nak main.. tapi why oh why do I have so much work to do. Sedey :cry: