Long Vacation

Hey guys, me back after a long ‘sleep’. Feel so good to be here again. Hibernating for these past few month. I thought it was the end of my lousy blog, but I was wrong. This however is not my final blog since i accidently took the design somewhere else and modified it to suite my needs. Rase tak puas selagi tak dapat buat layout yang cantik and kemas hasil dari idea dan usaha sendiri.

Banyak lagi benda yang kene blajar. Since sekarang tengah cuti ( dah 2 minggu cuti actually 🙂 ) ingat nak amik mase lapang ni nak belajar css ngan php, tapi memandangkan banyak sungguh dugaan ( game, anime, ronggeng ^_^ ) tak dapat la nak meneruskan niat2 ku itu. Lagi seminggu je dah nak bukak sem and aku still menanti result exam hari tu dengan penuh ( pesal tak sampai2 lagi result nih!! ) kesabaran. Anyway, I’m well prepared to face any possible outcome~ ( am I? *sigh* )

Maybe I should go out for a while and see the ‘real’ world..

Jya mata ne~