I can’t help it, it’s so beautiful

Thehehhe.. akhirnye selepas beberape minggu aku tido tak lelap, makan tak lalu ( ceh konon tak lalu ) result exam ari tuh dah direlease. Patutnye aku takleh cek pasal kene barred oleh finance division pasal tak settlekan yuran lagi, so tadi pegi la bayar, then balik terus cek. Macam tak caye bole lepas subject Database System tuh. Dah ler aku tak study untuk exam. Memang budget kene supp la. Skali lepas pulak..huhuuh. Alhamduillah la~ Ade sorang budak tu tak puas hati pasal aku lepas pasal tak study..wakakakka. 😀

Well, sume tu ikut nasib kan. Maybe aku dah buat elok2 untuk assignment kot. Tatau la, yang penting skrg, no more “together friends” kehklehkeh ( “together friends” nih, lecturer database aku selalu cakap kat kiterang konon2 taknak ade yang tertinggal la time die ajar )

Hurm, aku tertekan betul la dengan IE a.k.a Internet Explorer nih. Macam2 masalah kuar kat website aku kalau view pakai IE. Aku tau la kalau validate site nih kat w3w mmg tak lepas xhtml die..huhuhu. Takyah la susah2 nak gi validate. Asalkan leh view cukup la ek. 😀 ( aku test site nih both on IE ngan Firefox )

9 Comments