Sangap~

Hoho, skali update sampai 3 post. Hebat gak aku nih :mrgreen:

Newey, semejak 2 menjak nih hidup aku makin membosan kan. Nih kene carik awek nih.Agagagag. Tade la, aku tak suke ade awek, pasal arrr.. tah la. Tanye abah apesal:idea:

Ari tuh install WYSIWYG editor kat blog aku nih. Kire cam dreamwaver/frontpage ler.Senang nak tulis and edit. Tapi masalahnye photo plugin aku tak betul dah. Nih yangtak best nih kene adjust balik sume. Malas gile nak kacau coding die. Kang salah kenestart balik cam ari tu…haih.

Selak selak forum BDN, ramaipulak yang buat blog. Kene buat link gak untuk derang nih, saje menambah kenalan.Kalau ade bebudak BDN bace post nih sound aku kalau nak link ek.

Sebenarnye aku tatau nak tulis ape.. ahahha. Taknak la gune skill keji cam farida.k.a chidori letak lirik lagu jek. Tapi pasal aku malas, aku pun nak letak gakla lirik die. Lagu dari album Silent Hill 4 – The Room OST. Kalau nak bace reviewg kat blog abah pasal game nih.Aku abis dah pun main 🙂

EDIT – aku buang lirik nih pasal formarting jadi bodo~ 27 Sept

Tu je la kot, aku pun tatau nak tulis ape. Arr.. aku letak gamba aku pasal budak faith nih nak sgt tgk.. huhuhu.. kat atas tuh ha.. tak hensem pun 😀 and btw, takyah la click (more…) tuh, takde lagi link die. Huhuhu. K la, nak g layan anime dulu sebelum tido.. ciaos~

4 Comments

  1. aiseh…. aku baru je install silent hill 4 tadik… berenti jap,… takottt 😀
    bagi aku lagu dalam silent hill 2 mmg best gile…. yg 3 , ngan 4 tak tahu lagi…

  2. huhu.. memang takut gile gem tu. lebih takut dari SH2. Aku SH2 abih dah, tapi dapat ending tak best :grin:.. huhuhu. Kat ner nak donload OST SH2 ar? suprnova.org ade ke?

Comments are closed.