A little upset~

Aku tade mood nak tulis ape2 sekarang nih. Baru pas kene marah ngan bapak aku..huhuhu. 🙁 pasal die cakap aku cam orang tak normal… tido kul 4 pagi, bangun kul 2 petang. Ok ler tu.. at least aku tak kuar merayau cam adik aku (aku balas balik then kene sound pasal jangan bandingkan diri ngan orang lain) Memacam la die beleter tadik. Aku bukan nak derhake tapi aku tak suke kalau orang push aku untuk buat something. Kalau aku nak buat, aku buat. Kalau aku disuruh aku buat. Tapi kalau dipaksa memang aku tak buat. Tapi si bard cakap “biasala, orang tua memang camtu. Ko jangan amik hati”. Tak amik pun hati. Dengan selambe nye aku amik kunci kete mak aku and kuar gi medan ngan bard. Huhuhu. Kejam nye aku 😀

Sampai sekarang aku rase parent aku tak acknowledge aku sebagai student Multimedia. Yer la, dedua graduan UKM dalam bidang science. Mak aku cikgu BIO kat Sri Putri, bapak aku plak keje kat Kementerian Science and Tech. Mane nak pandang budak multimedia cam aku. Dah ler pointer tak sampai 3.0+. Tau ler aku tak pandai cam kakak aku yang sorang tu. Amik degree Math, pointer plak 3.0+ ditambah lagi dengan keje part time ( kire hebat la leh dapat pointer tinggi walaupun keje part time ). Derang tak tau ke budak multimedia banyak assignment. Sebab tu la slalu terperap dalam bilik. Bukan aku takmo kuar g jejalan… mase tak mengizikan aku nak buat sume tuh ( + game + anime mmg ler tak cukup mase ❗ ) Biarlah sume tuh. Bapak aku tu kejab je emo. Kang esok ok la ngan gem die tuh.. huhu ( parent aku addict gem ala ala tetris )

Altec Lansing VS4121

Nih speaker aku, VS4121. ..beli dengan farid kat The Mines ari tu. Best gak bunyi die. Aku rase ade amik gamba subwoofer die yang tinggi gedabak tu, mane tah aku upload. Memule plan nak angkat 5.1 nye system since Mobo ( Abit AI7 ) aku support 5.1 audio tapi tade budget plak. Kalau tak dah rembat satu dah.

 
Fishball yang aku tak makan
 

Aku tak suke fishball. Gamba nih bard yang amik. Saje aku letak sini.. :mrgreen:

Uish.. kul 12 lebey dah. Sok kelas kul 9 a.m. Well then, oyasumi minna~

5 Comments