Masih – Flop poppy

Lagu nih carrotsusu yang kasi tau kat aku.. and aku rase best. So aku share kat sini lirik and downloadnye. Pastikan ade winrar yer.

Masih – Flop poppy

Masih ku tak berdaya…
melupakan mu…
dihatiku berkata…
apakah sebenarnya cinta…
di hati ini…
hanya mainan semata…

namun kau tak mengerti…
apa sebenarnya yang telah terjadi…
di diri ini…

kau yang masih di hati…
tidak terdaya untuk mengundur diri…
dari mu…

Setelah engkau pergi…
tiada apa yang ada di diri ini…
kuharapkan kau berubah hati…
semoga kau akan kembali di diri ini…

Download mp3 ( 3.64MB )

14 Comments

  1. ermm..
    lagu nie bf sy ske dgr..
    nk tau x..
    nie wat sy rasa sedih gler..:(
    die dh ngn sy..
    tp apa motif die dgr lagu nie???
    does it mean dia xbley lupa kan ex die lg?????:((
    unfair la cmni..
    baik sy trus kekalkn ke”single”an je…

  2. ler, rilek aa.. kekadang lelaki ni mmg suke dgr lagu instrumental camni.. huhu.. aku sendiri suke dengar lagu ni pasal mmg aku suke, tade ape2 pun yang membuatkan aku suke kat lagu ni 🙂

  3. best giler lagu ni..kadang kalo aku tengah selisih faham ngan bini aku dengar lagu ni..rasa cam sayu jerkk.. :hehee…dia ada 2 version kan?? satu yang rancak satu yang slow version…yang slow punya lagu sayu..ahakz!!:x/:):((

  4. lagu ni sgt2 le b’makna…
    act, bf sy yg bg..
    waktu tu dlm kete otw nk htr sy blk rmh..
    huhu~but for now…dia hy tinggal sejarah..
    terima ksh..
    atas apa yg dh blaku..utk semua penipuan itu…
    i left u…
    u deserved it my dEar..
    mungkin itu yg m’bahagiakan dEar..dan tbaik utk kiter..
    im sori..

  5. lgu nie beh gak la…xbf aku kasi suh dgr..tharu ase.tp nk wat cne..aku da ader bf len skg..huuhu

Comments are closed.