About me

wordpress yang aku pakai still tade ability to create static page, so nak taknak aku kene buat sendiri page tu and linkkan ke about me tuh. haih…

about
name mohamad erfan
age 20 this year
location putrajaya
D.O.B 27 april 1984
origin taman sri andalas, klang
occupation MMU student taking B.MM ( Hons ) in Virtual Reality ( third year )
camera canon eos66 SLR
interest anime, games, PC related stuff, web designing, graphic and 3D
email winterwish@silenteve.net
Y! messenger manawatau
interest anime, games, PC related stuff, web designing

site
site engine wordpress
graphic photoshop CS
editing editplus
hosted myasiahost

name
nick winterwish berasal dari sebuah lagu dalam anime pertama yang aku tengok dan berjaya menjadikan aku “anime otaku” – Love Hina. bermula dari itu, aku sering gune nick nih kat website and forums. sering juga aku disalah anggap sebagai pompuan sebab nick yang sungguh err.. ayu kot. wahahhaha

domain silenteve.net pun aku amik dari anime tuh and aku akan gune sampai bebila. memula nak amik winterwish.net, skali dah ade plak orang pakai. website pasal Love Hina tapi cam tak penah hapdet je..siot je.

6 Comments

  1. ganbate kawanku ~!! sudah ada portal sendiri..mmg mengkagumkan saya~!! berusahalah mencapai peringkat menara gading..

  2. omg…seriously..igtkn girl nyer portal….probably bcoz of the silenteve…#-O
    tp xkesah ar..at least, i learnt sthg from ur portal….;-)

Comments are closed.