1000 hits since sept 04

Terima kasih kepada yang sudi melawat website aku. Dah sampai 1000 hits dalam mase sebulan. Aku tau tak banyak cam site2 lain tapi still aku terharu kerna ade yang sudi berkunjung ke sini. Thanks.. 🙂

11 Comments

  1. salurkan ucapan terimakasih anda dengan membelanja kami pizza atau sate atau ketam bakar err ikan bakar atau ayam golek atau apa apa saja makanan yg best best..hehe

  2. hoh..lagi lagi kenny roggers..busan la..hehe..err..bila gaji tu weh…gath bdn takyah..gath silenteve jer…heheh

  3. ahahaha. kalo makan laju je ko ek viz. 😀 gaji tuh tunggu keje nanti la.. huhuhuhu. tadela, tgk la kalo aku free leh ar.

  4. aah..free? skang la free..seblom bulan posa..hehhe..kang dah masuk ujung tahun korang peksa..hehhe (aku bab makan free mmg laju :D)

  5. aa..epan yang suci..utk gath sabtu ni belanja la kami yer..ehehe
    kalu raya tu..aku pun boley blanjer ko..besar besaran lagi..cewah..yer yer jer

Comments are closed.