Webhost dilemma~

Huuu space tinggal 20mb je. Dikeheningan malam nih aku terpikir care nak atasi masalah nih

  • Delete account subdomain aku ( wahahha kijam gile 👿 )
  • Delete file – file lame ( wallpaper dll. )
  • Upgrade hosting 😛

and aku rase aku amik choice yang ketiga. Sebab tak sampai hati plak nak delete account bebudak tuh. Baik ke aku? Or just plain stupid. Whatever it is I don’t really care. As long as I’m happy doing things that I like.

InsyaAllah aku akan upgrade ke pakage yang lebih besar ( and mahal T_T ) dalam mase seminggu nih. Bole la tambah lagi banyak benda menarik untuk dishare bersama korang sume and aku akan terus menghost secare free blog/site member2 aku yang tade hosting or yang rase nak tuka pasal bosan dengan blogdrive/blogger ( aku tau mesti ade yang menyampah pasal aku penah pakai blogger )

p/s – sape berminat sile buat tempahan sekarang yer..limited je nih.

11 Comments

  1. ha’ah.. camne ngan entry lama? tag2 untuk blog ni mmg ada yang standard ke? onegai.. saya budak br belajo..

  2. entry lama bole diimport. aku tak sure engine lain cane tapi wordpress boleh import
    # Import Movable Type
    # Import RSS 2.0
    # Import Blogger
    # Import b2
    # Import LiveJournal
    # Import Textpattern
    # Import Greymatter

    tapi aku takleh nak jamin keberkesanan die. tak penah try plak

  3. aler..aku rasa kat blogspot tu ley create lagi satu kan..emm..kalo pakai host ko ni apa address dia nanti?

  4. oo..macam menarik kan vizier.silenteve.net
    eh..kalo terjadi apa apa kat kau camne ngan akaun hosting ni? ehe

Comments are closed.