[email protected]

Mari la kawan� kite dengar lagu kat website aku. Sume lagu anime yer (ade la dalam 24 lagu camtu) and sorry aku tak upload lagu english/malay sebab aku nye space dah nak abes 😀

Oh yea, memula plan nak letak kat muke depan tapi memandangkan ia bakal melembabkan loading page tu nanti, aku buat link je la. Kalau ade request lagu anime/jepun aku uploadkan. Kalau yang pakai dial-up tu aku tatau la korang boleh stream ke tak. Kalau tak bleh tu takleh nak buat pe la 😐

Viz nak gamba penuh muke rukia atas nih, nah hamek wallpaper die. Aku jumpe kat animeonline.net

�2004
 

Ok, nuff junk for now. Head over to the music page or click on the link at the navigation menu on your left. Have fun~

TIGER

Tiger

Ingat tak, dulu aku ade citer pasal seekor kucing yang kakak aku jumpe kat pasar ikan..kucing tu sekarang dah besar. Dulu kecik je mase kutip die kat tepi jalan tu. Kesian orang sepak