[email protected]

Mari la kawan� kite dengar lagu kat website aku. Sume lagu anime yer (ade la dalam 24 lagu camtu) and sorry aku tak upload lagu english/malay sebab aku nye space dah nak abes 😀

Oh yea, memula plan nak letak kat muke depan tapi memandangkan ia bakal melembabkan loading page tu nanti, aku buat link je la. Kalau ade request lagu anime/jepun aku uploadkan. Kalau yang pakai dial-up tu aku tatau la korang boleh stream ke tak. Kalau tak bleh tu takleh nak buat pe la 😐

Viz nak gamba penuh muke rukia atas nih, nah hamek wallpaper die. Aku jumpe kat animeonline.net

�2004
 

Ok, nuff junk for now. Head over to the music page or click on the link at the navigation menu on your left. Have fun~

7 Comments