Peach Girl

Yea aku kembali membuat review anime. Lame gile dah tak tulis pasal anime kan, aku pun dah cam lame tak layan anime secara hardcore (marathon 26 episod). Layan pun seket

23 Comments

  • azmie says:

    latest episod baru 7 ker? leh aku donload pasni..

  • winterwish says:

    aah, baru sampai 7. slow gile derang nak released 🙁

    tengok la weh, best woo ❗

  • faith says:

    tak rugi oo layan citer ni. nasib baik aku tergoda ngan pujuk rayu adik winter nieh. ehehehe. perrh, samurai 7 ke. ish, ketinggalannya aku. last skali aku layan no 18. skang no brapa? arrrrhhh, apsal aku mcm tak terkejar nieh. ahahaha.

  • faith says:

    eh lupa nak tambah. aku suka kairi. 😳

  • winterwish says:

    kairi cam kerek sket, tapi actually die baek.. 🙂

  • ViZ says:

    eley sebok jer suka kairi org tu :p
    aku suka kairi dari first episod lagi
    tapi aku tgk satu jer episod citer ni..haha
    tak minat aa cintan2 kekekke
    bley gak direct donlod kat fansub.tv 😀

  • faith says:

    aku suka kari sebab aku suka suara org tu. ahaha. itu kan suara barouqe grup yg no 2 tu. ehehe.

    ini first time aku suka cerite centa sebab die citer ni laju, so takde la boring sangat, pastu die bukan pasal centa sahaja. ala, susah la nak explain kat org yg blur macam viz ni. ahahaha. ko kene tgk 2,3 episod. 1st episod takde maknanya. ehehehe. die bukan jenis centa yg jewang gegila.

  • ViZ says:

    hahahha..oo idop lak dia pepagi ni..wei jom pi OU jom..
    kutak kutak aku lagi..apa ni
    dah 2 org aku baca org kutak2 aku ni..isk isk..sedey nya..
    ko suka kari tu aku tau le..aku buley masakkan..ko nak kari ayam ke daging ke sadin ke sumer aku buley buat
    tp kairi jer aku suka..hehehhe

  • winterwish says:

    isk budak 2 orang nih leh gaduh kat comment akuh 😐

    ha ye viz, cite die bukan chenta

  • faith says:

    oh, kalau citer chenta semata mata, masak la aku viz. ahahaha. sebab die ada dengki dengki ngan evil giler pompuan lg seko tu. ehehe. pastu citer die cam aku tgk citer betul aa. takde la cam nampak anime sgt. tu la best. hehehe.

    oo. OU ke? hari ni buleh tak? aku ada hal la smalam pagi. tu yg bangun awal tu. esok aku pree kot. esok tu sama ngan jumaat. kalau ko nak, tepon la aku pepagi buta ye. ehehe. kalau tak, aku lunch ngan manusia lain. jgn lupa ye. err, paling awal ialah pukul 10 ke atas ye. ehehe. 😀

  • ViZ says:

    hahaha..relek la adik epan yang comel..:D
    ok la OU jom pegi yey yey
    aku tatau ler naper aku tak nampak ke’best’an citer ni..hehe..takpe layan mahoraba yang comel cute tu ok juga kan..kan..hehe

  • faith says:

    ko tak nampak best sebab ko tengok satu episod sahaja.

  • winterwish says:

    aaaa tak abis lagik ❗

    Viz, percayalah.. .baik ko tengok 2/3 episod pastu baru ko terasa ke’best’an citer nih. Macam

  • faith says:

    kalau aku sampai alamanda, ada org sponsor tak segala perbelanjaan aku bile tiba di sana? 😀

  • winterwish says:

    haaaa… aaa tengok dulu la 😀

  • ViZ says:

    eh adik epan tambah tangggungan perbelanjaan utk lagi 2 org buley ka? ahahaha
    aa..suruh aku tgk lagi 2/3 ep..nanti la..
    no.8 da kuar ek..
    nanti la
    nanti
    😀

  • winter says:

    ngaa.. puan Viz pun mau juga peach girl? Boleh saja, bisa diatur semuanya 😀

  • ViZ says:

    eh apa lak peach girl..belanja belanja belanja makan makan makan 👿

  • winter says:

    wah wah wah… makan2 ker.. eheheh 😀

  • ViZ says:

    i’m on my way to 4th ep of pic gurl ..drama masyarakat la nih ye..

  • winterwish says:

    drama masyarakat… erm lebey kurang la 😀

  • ViZ says:

    selepas ep 4 aku dah semakin bosan ngan citer ni..cam tader plot lain..bosan bosan..asik asik touji bodo pecaya ckp sae, lps tu momo tu pun bodo gak, nk pujuk2 plak..ni citer cinta semata la..bosan bosan
    ops sori ter emo plak :mrgreen:

  • winterwish says:

    yeke Viz, aiseh kene tunggu lagi episod kot.. ahahaha. budak faith tu tak suke citer jiwang, tapi die layan citer nih, so citer nih takde la jiwang sangat. ❗