Another long vacation

Isk.. rase cam malas nak balik Sri Kembangan. Tapi mak suruh kemas bilik nih, sebab nak pindah PC luar masuk dalam. Terpaksa la alih PC kesayangan nih ke umah baru yang takde tenet. Oleh tu maybe aku takleh nak update site nih dalam mase terdekat ( paling lame sebulan la kot ), kalau free aku cari la memane CC just nak update site and melawat blog

9 Comments

  1. Dimana ada tenet, disitu ada komputer. Tapi dimana ada komputer, belum tentu ada tenet.

    Ni lah kes hang sekarang ni yek.. sian nyer… sebulan plak ko nak update blog ni.. sejak sekian lama aku nak leh bukak blog ni… skang dah bukak nak pending update plak.. hehehe.. apapun.. salam perkenalan dari aku.. sebagai sama-sama pengguna wordpress, sure aku suka.. erm.. kat tuan ni nyer blog (aku lupa nama), apa kata minta abang ipar ko (tuan punya speedfinger.org buat satu komuniti bertemakan malaysia untuk rujukkan tentang wordpress. Just idea..:D

  2. ehehehe, tade mase nak update skrg nih. singgah umah ko azmie? bole2 aahaha..

    syaiful, nanti aku try tanye. takut kurang mendapat sambutan pasal bape kerat je yang pakai wordpress. kebanyakan pakai blogspot/blogdrive.

  3. Ermm tak ye gak yek.. berapa kerat sangat yek.. ha” aku modif sikit idea tuh, jangan pada wordpress jerk.. tapi cam komuniti “WEB-LOG CENTER” gitulah.. kiranya apa-apa aje tentang blog CMS macam, wordpress, movatable, typad termasuk blogdrive dan blogspot sekali..

    so dalam komuniti tuh akan berkumpul semua bebudak penulis blog untuk buat rujukkan dan berkongsi idea.. hehehe.. aku ni kalau cadangan banyak.. rasanya kalau tak sebuk pada kerja.. dah lama aku buat sebab aku percaya benda tu boleh dapek sambutan.. aku cakap kat sini memandangkan ko administrator speedfinger yang popular tu (masuk majalah karangkraf). sedikit sebanyak pengaruh untuk terbitkan menda-menda macam tu besar kemungkinan menjadik.. 😀

  4. Menarik idea tu, masalahnye umah aku tade tenet, huhuhhuhu. tunggu ade tenet baru leh buat 😀

  5. giler sangap tadek tenet. tu la suruh mintak hostel tanak huhu.. lagi satu, aku termiss lak bday kau 27 april haritu. sorry2 aku sibuk memikirkan bday iss yg akan tibe 8 may nanti 😛 anyway happy belated bday epan!! nak adiah tak? dtg la ke maju junction 8/5 kol 2 pm

Comments are closed.