Terasing

It’s been awhile ya, I don’t really know what to write but something keep telling me that I should write.

Semua orang sekarang tengah buzy. 90% of my MMU friends is doing their internship programm. Everyone seem so busy, even yang tak buat practical pun busy gak. Sekarang cuti ramai la yang amik kesempatan buat part time job.

Recently most of my VR friend hanta email ikut Yahoo Group. Semua orang discuss about their job. Ade yang susah, ade yang senang, ade yang pening, ade gak yang tak sabar nak jumpe balik bile bukak sem 2 nanti. Bile bace email – email derang baru aku rase cam a little left out. Yela, berape kerat je budak VR yang tak amik practical sem ni. Ade la dalam 5/6 orang, termasuk aku la tu. Bile aku pikir balik rase macam nyesal sebab tak amek awal2, tapi aku tau memang tak bole. Nak amek pratical tu aku kene settlekan yuran2 yang dah tertunggak. Bukan sikit nak bayar semua tu, my family pun tengah nak pakai duit for my sister upcoming wedding bulan depan. Entah cammane la rase bile amik subject VR mase final year bersama budak2 junior.

I honestly feel bad about this, but I can’t really do anyting right? Whatever happen, will happen. End of story. Life is all about taking the risk and trying things out. But what about my future? Malas la nak pikir semua tu, time will tell someday. I just have to work hard for now.

Fullstop!

A little update for my blog, I’ve successfully upgrade my wordpress installation to the newest version. They say it should render the pages faster now, I don’t really feel the different. Added some nice plugin, a little tweak here and there. Rase macam nak tuka layout, tapi baru lagi layout nih kan. Nanti la bile dah bosan~

One Comment

  1. Bulan 11 ni ko sambung lagik, kan? Good luck arr..

    p/s: aku ada letak nama aku kat pam minyak.. hoho.. ntah camner ar nanti ek.. jangan ar jadik cam dulu.. satu ketika dulu, aku pernah keje kat 1901 hotdog.. disebabkan aku bukan penyabar orangnya, dan terasa melampau-lampau rendah diri.. jadi aku keje satu hari je.. .. esok terus tak kijer.. kuikui.. ntah apa apa jek..

    anyway.. good luck ye untuk ko… semoga lain kali, bila ko berpeluang buat practical, ko dapat buat ngan penuh concentrate + dapat marks tebabooo!

    p/s 2: really proud with your layout .. tapi aku tetap akan pok pek pok pek kalau ada yg tak kena ngan mata aku… kuikui..

Comments are closed.