Full Metal Panic TSR

As the title say, season terbaru dari siri anime popular Full Metal Panic akan mula ditayangkan pada 13th July tahun ini. Setelah hampir setahun selepas tamatnye season 2 (FMP : Fumofu), ia kembali dengan wajah baru. Mengikut sumber2 yang bole dipercayai, season 3 mungkin semakin serius dimana ianya mengikut jalan cerita dari manga dan bukan lagi lawak semata mata seperti season 2. Betul ke tak, tunggu je la bile die dah kuar nanti.

Preview untuk anime nih telah pun di subkan dengan jayanye oleh kumpulan Kisamanime. Dapatkan previewnye di sini (torrent file)

-EOF-

6 Comments

  1. SAJAK 1

    SHOUTBOX
    penulis : aku
    penyanyi : pepandai korang la nak nyanyikan camner..

    Duhai Shoutbox..
    Dari kelmarin,.. minggu lepas
    Ku tercari-cari kelibatmu….
    Dari satu plugins website..
    Ke satu plugins…

  2. actually, semua FMP ikut dari manga. aku collect fmp manga and volume 1 of the manga mmg sebijik or almost the same as fmp fumoffu with all the jokes inside.

Comments are closed.