Some minor changes

Hi semua, it’s been awhile I haven’t updated this blog. Minggu lepas dilanda demam yang agak kronik sampai takleh nak jalan dah. Setakat nih Alhamdulillah dah sihat semula seperti biasa.

Aku seperti biasa memang rajin mencari tweak and hack untuk this little bloggy of mine. Banyak betul plugin yang aku jumpe thanks to the guys/gals from weblogscenter.com. Aku turut memodified coding layout page nih, curik sket coding dari theme lain (falling dreams) and combined dengan yang nih. Leceh betul nak adjust css dier. Sib baik aku rajin.. har har har 😀 Gamba sebelah tu aku curik dari site Ikoko, saje je nak menyerikan blog pasal tade gamba nak boh dalam post utk kali ni. Gamba kucing terbaru ade kat handset si bard plak, kalau tak bole gak menempel muke derang yang kiut miut kat sini.

Oh yea, saje je aku tulis pendek utk post nih coz cam dah bosan gamba kakak aku kawen jadi first post. Esok InsyaAllah aku tulis entry yang lebey menarik. Ok, ngantuk dah nih…oyaaasumi~ 😉

p/s : Sesi melawat blog akan dijalankan esok…tak larat dah.. daaaa

-EOF-

 

10 Comments