New anime song

Hi all, sedikit update untuk malam nih sebelum aku melenakan diri. Aku dah upload 21 lagu baru untuk playlist anime aku kat music page tu. Sekarang nih ade dalam 43 lagu and it will grow more and more until I’m out of space or/and bandwidth. Kalau ade yang masih tak perasan, I’ve have 4 playlist in my music page; Anime, English, Japanese, and Malay. For the time being, only Anime and Malay je ade lagu. The rest still under development. Tak larat beb nak upload skali 4 playlist satu malam..ehehe.

Here is the list for lagu – lagu yang baru diupload tadi

AIR TV – Tori No Uta
FMWS – Love Chronicle
Onegai Twins – Second Flight
Galaxy Angel – Galaxy Bang Bang
Galaxy Angel – Horoscope Rhapsody
Samurai 7 – Unlimited
Last Exile – Over The Sky
Elfen Lied – Be Your Girl
Onegai Teacher – Love A Riddle
Escaflowne – You’re Not Alone
Gunslinger Girl – Light Before We Land
FMWS – Myself (Acoustic)
FMWS – New Future
Escaflowne – Yubiwa
Escaflowne – Yakusoku wa Iranai
Fruits Basket – For Fruits Basket
Onegai Teacher – Shooting Star
Midori No Hibi – Mou Sukoshi
Ai Yori Aoshi – Towa No Hana
Azumanga Daioh – Tsukurimashou
DearS – Love Slave

Lagu yang aku rekomen korang dengar –

Last Exile – Over The Sky
Elfen Lied – Be Your Girl
Escaflowne – Yubiwa
Midori no Hibi – Mou Sukoshi
Galaxy Angel – Horoscope Rhapsody

Tu antara favourite aku, try la dengar musti puas hati :)>-

Ha mai2 masuk music page yang telah diuprade nih.. CLICK HERE

12 Comments

  1. lagu AF takdak ka wakakkakaka

    lama dah tak dgr lagu jepang..kali ni takley nanti berpinar otak aku..skang kita dgr lagu ‘i look, i look, i look, i see..’ gitu..:D

  2. Kali pertama aku tgk page nie kan, mcm nak lompat satu dunie… eheh…
    Anyway lagu die mmg best…

Comments are closed.