Opera ohh opera

Wargh.. tertekan dengan Opera pulak, dulu Internet Explorer. Aku tatau la pesal website nih bile view gune Opera navigation kat atas tu lari terus. Background image pun tak kuar kekadang. Tak paham betul aku. Ikoko yang sound aku tadi apesal tetiba layout tak betul. Aku test la view gune Opera and memang sah senget navigation text tu. Nih first time aku pakai Opera, laju gak la setanding Firefox. So sebagai jalan mudah, aku buang je terus navigation atas tu and ganti dengan yang kat tepi. Tak best ler camni, pasal dah buang navigation atas tu kene la tuka header image sekali. Dah alang

9 Comments

  1. memula nak kene risau view kat IE or Firefox takut image lari..skrg kene risau utk opera laks…tambah lagi satu beban nak kene risau…:(

  2. rilek mie, biasa la menda2 tu. aku pun pelik kenape opera render html nih lain. tak paham seh.. site http://dev.silenteve.net aku tu pun jadi lain. Tak “resolution-friendly” dah theme tu. Sedangkan kalau validate memang takde problem langsung.. adekah opera tidak mengikut web standard?

Comments are closed.