Opera ohh opera

Wargh.. tertekan dengan Opera pulak, dulu Internet Explorer. Aku tatau la pesal website nih bile view gune Opera navigation kat atas tu lari terus. Background image pun tak kuar kekadang. Tak paham betul aku. Ikoko yang sound aku tadi apesal tetiba layout tak betul. Aku test la view gune Opera and memang sah senget navigation text tu. Nih first time aku pakai Opera, laju gak la setanding Firefox. So sebagai jalan mudah, aku buang je terus navigation atas tu and ganti dengan yang kat tepi. Tak best ler camni, pasal dah buang navigation atas tu kene la tuka header image sekali. Dah alang

9 Comments