Import blogspot into WP

This entry ditujukan khas untuk member aku VIZ coz die interested nak pakai WordPress and I got some empty space left in my hosting, so disebabkan aku baik (aku memang baik) aku tolong setupkan wordpress and tolong import entrynya dari blogspot ke wordpress. Aku telahpun menjalankan ujikaji mengimport entry blogspot ke wordpress tadi. Hasilnya memang memuaskan siap bole import comment. The only downside is entry tu takde title so terpaksa mengedit satu

20 Comments

  1. ahaha. aku baru bercita cita nak cari tpt yg free tuk aku nk buat word press. baru ingat nk godek godek. tp bila nak cuti nieh. adeh laaa. mana nk cari tpt free nieh. adeh la. ahahaha.

  2. assalamualaikum.. er..

    winter.. aku nak tanya ko.. tapi ko tarak pulak.. tadi ko ada kat YM… erm

    camni.. baru je baca entry ko nieh…

    bleh tak ajar aku?

  3. wah..ko mmg baikkk..nanti aku tanya dia bila bley banjer ko muahahah…neway malam takley online dude nanti aku usahakan la..takpon nanti aku kasik pwd aku ye..nanti la aku byk mende nk settle ni..jap eh nanti aku usha konyer form tuh..neway arigato gozaimasu m(_._)m

  4. Pergh…mmg baek ar ko. Aku pon tgh mencarik host yg best utk site aku tuh. Nk switch ke WP kot bile da sedia nnt..

  5. viz, ko serius nak belaje? ahaha aku memain je pasal belanje tu. result kat site wp test tu ke? mmg aa, aku reinstall balik wordpress ari tu, pasal tu takde yang aku import.

    zaki, ehe thanks.. host yang best? try myasiahost.com 😀

Comments are closed.