Google Toolbar for FIREFOX!

Google Toolbar for FIREFOX!
 

Benda pertama yang aku missed gile lepas aku switch over from Internet Explorer to Firefox 1 year ago is Google Toolbar. Aku tau ade GoogleBar, sebuah extension yang menyerupai Goole Toolbar tapi aku still nak yang “original”..huhuhu. So kepada semua firefoxians, mai la kite download extension nih 😀

10 Comments

  1. Aku dulu mase gune IE aku gune Yahoo toolbar sebab time tu aku nak install Yahoo Messenger. So, dah alang2 tu aku install skali toolbar tu. Tapi pas aku gune Firefox aku dah tak gune ape2 toolbar.

  2. best ape google toolbar nih..huhuhu. ade autofill ngan check spelling error kat textarea 😀

    Ala viz, satu toolbar je tambah, huhuu..bookmark toolbar tu ko buang je aa 😛

  3. bila masa lak browser aku ada bookmark tool bar..huhu..clean n clear je..
    ada icon utk gmail skali ke hehe

  4. tade aa icon utk gmail.. maybe version kedua baru depa letak kot, coz aku rase ramai yang request features tuh.

  5. aku gne firefox. kalau macam gmail, website aku or friendster aku terus bookmark je. bile nak gi site tu, click je. puufff….terus sampai… 😀

Comments are closed.