Another theme! Again?

Inuyasha
 

OMG, tak sedar dah 32 jam aku tak tido lagi. Macam tu la manusia bile dah asyik dengan sesuatu sampai lupe dah segala bende. Lepas aku abis edit theme dalam entry sebelum nih, aku try cari lagi layout and kali ni aku try buat layout anime pulak. Aku tak penah pun tengok anime nie, sebab layout die macam menarik aku try convert jadi wp-theme and hasilnya agak memuaskan bagi aku.. tatau la korang taste cammane..ehehe and no, I don’t like green. Layout tu memang dah kaler tu.. :-p

Theme kali nih susah jugak nak edit coz css and html die sangat berterabur. Memang layout asal khas utk IE kot coz ade tag and selector dalam css yang pelik2. Aku edit balik semua coding dier and sekarang it’s fully xhtml + css. Siap validate yer so it should render correctly in any modern browser (yes that include Internet Explorer 6)

Baru 85% complete so ade certain part yang tak betul lagi cam hover for links and stuff, mostly CSS file yang belum abis diedit. Tak larat dah nak tengok monitor nih.. mata dah jadi panda ni wei (:|

Visit the theme in action!

note : Zeo, aku curik sket idea ko for the “comments_popup_link” LOL

13 Comments

  1. asal macam tak balance theme nih. mmg takleh ke tengah ke? ke mmg pesen die cam gitu. huhu marilah donlod firefox version 1.0.5 plak. tu je nak promote.. bye

  2. gei2 biasa la zeo B-)..wakaka. nad mmg layout align left and thx inform pasal firefox 😀

    mie, aku tak penah pun tgk anime tu..huhhu

  3. tak lamer sgt…abes dlm tahun lepas gak…besh giler…tapi ending dier cam tegantung ler…yg movienyer aku tak tgk lagi…

  4. nak buang numbering ko cari tag ul li and tambah list-style: none;

    Eg. utk theme aku

    #content ul li { list-style: none; }

    dins, semoga berjaya 🙂

Comments are closed.