Gokusen!! Fightoo OH!

Gokusen
 

Dah tengok dorama (drama) nih? Kalau peminat GTO mesti dah lame tengok. Aku actualy lame dah download, tapi stuck sampai episod 10 je coz lepas tu pindah Sri Kembangan. Bulan nih aku balik rumah and ‘bercuti’ kat rumah so pc pun angkut la skali. Cari punye cari jumpe gak akhirnye episod 11 and 12 (end). Baru kejab tadi abis layan, best jugak la ending dier.

Shin suke dekat Yankumi? OMG, season 2 mesti citer pasal derang. Ahahah.

Anyway, aku dah tulis kat entry lepas yang aku akan berhenti keje petronas.. and I really did quit the job. Lawak betul la, for the first time aku keje for only 3 days. :)) Puas aku ‘kencing’ boss aku cakap aku keje kat Taman Melawati(Nuevo Design) and duduk Sri Kembangan. LastοΏ½ dapat jugak benti and malam tu die kasi gaji (RM61.80). Not bad la utk lepakοΏ½ kat mapley ngan memember. Next target? McD Alamanda..hohohoho<):) and buat masa ni, secara rasminye aku kembali menjadi...IGUANA the RETURN

Sebab lame tak bukak IE baru aku tau div utk content tu dah bertindih dengan title..ish bodo punye IE. Takpe la, nak tuka theme dah pun..lalalala~

IE = die!
 

29 Comments