Gokusen!! Fightoo OH!

Gokusen
 

Dah tengok dorama (drama) nih? Kalau peminat GTO mesti dah lame tengok. Aku actualy lame dah download, tapi stuck sampai episod 10 je coz lepas tu pindah Sri Kembangan. Bulan nih aku balik rumah and ‘bercuti’ kat rumah so pc pun angkut la skali. Cari punye cari jumpe gak akhirnye episod 11 and 12 (end). Baru kejab tadi abis layan, best jugak la ending dier.

Shin suke dekat Yankumi? OMG, season 2 mesti citer pasal derang. Ahahah.

Anyway, aku dah tulis kat entry lepas yang aku akan berhenti keje petronas.. and I really did quit the job. Lawak betul la, for the first time aku keje for only 3 days. :)) Puas aku ‘kencing’ boss aku cakap aku keje kat Taman Melawati(Nuevo Design) and duduk Sri Kembangan. LastοΏ½ dapat jugak benti and malam tu die kasi gaji (RM61.80). Not bad la utk lepakοΏ½ kat mapley ngan memember. Next target? McD Alamanda..hohohoho<):) and buat masa ni, secara rasminye aku kembali menjadi...IGUANA the RETURN

Sebab lame tak bukak IE baru aku tau div utk content tu dah bertindih dengan title..ish bodo punye IE. Takpe la, nak tuka theme dah pun..lalalala~

IE = die!
 

29 Comments

  1. Uiks IGUANA the RETURN!? Berenti gak ko eh :p
    Habis camni camna aku nak tuang minyak :))

    Taman Melawati!? very familiar with me! tempat aku bermain masa bujang dulu ;). Selalu port kat Medan Selera tengok karaoke!

  2. apa barang mcd alamanda.. gi la keje kat mcd equin park leh gak aku jumpa ko slalu ahahahh… pasal aku slalu je kene anta amik barang kat situh πŸ˜€

  3. ahahha.. benti la. cari pengalaman sebernarnye..wkakakaka.

    farid, equin park taknak pakai orang aa.. hang p sane singgah la rumah kami..hohoho.

  4. wei tengok la, best gak.. lawak la si yankumi tu. πŸ˜€
    aku ade anime,drama and OST, skrg nih tengah nak download season 2 plak.. tak sabau nak tengok..hohoho

  5. laahhh lama giler citer nih..mmg best tahap gaban..bagi aku lagi best dari gto πŸ˜€ tp rasanya season 2tak best sgt la..berdasarkan review kat jdorama aah..aku tak tengok hihi..tp kalu ko jumpa yg graduation tu nk jugak tgk hehe..nk keje mcD alamanda eh..nanti aku singgah ehh…;)

  6. weh winter ko tau tak maner nak carik torrent utk gokusen nih? kawan aku leh laks burn dvd citer tuh, tapi 3 ep jerk watchable…lain nyer sumer hampeh takleh tgk…:-w

  7. erm.. tak brape ingat la special ni yang mane.. tapi rasenye mmg last skali derang pegi trip reramai with yankumi, then ade gaduh2 sikit. rahsia terbonkar tu aku tak sure, dah burn gokusen ni, malas nak check balik.. ahaha

  8. GTO the movie aku pinjam cd member aku.. beli kat kl kat tempat jual bebnyak cd jepun.. skang dah banyak jual. kat tv pun dah tayang GTO the movie

Comments are closed.