From a friend

Sakura Saku

Some of you might already read this stuff, but who cares right. Nothing interesting to write (working on a new theme) so aku share jela menatang nih. Aku tak pernah pun nak percaya bende

19 Comments

  1. yg bulan 6 tu mmg tak kene langsung… tapi yg bulan 8 tuh sumernyer tepat dowhh!! huhuhuhuh…

  2. ekekekeek sebagai manusia yg lahir bulan semptember….huhuhuhu sumaaa btull
    !!!! :-p

  3. eceh tak betul konon, mesti ade 1/2 yang kene tu.. bulan 8?.. hohohoho, bile nak kawen :-))

    Tak Tahu, kan kan.. macam mane bole betul ek? Pelik betul la aku.. memang camtu kot manusia nih, lain bulan, lain personality.

  4. sebenarnya kalau ditengok dari segi logik nya, semua ni BULLSHIT CRAP.
    but on the other point of view, bende tulisan cam ni sebenarnya nak motivate kita, kasi perangsang haaha

  5. ish ish ish… tetiba terkene plaks atas batang idung aku yg x berapa mancung nie selaku homosapien yg lahir pada bulan september. l-)

Comments are closed.