Amazing Amylea

Amazing Amylea

Dah nak concert last baru aku nak tulis pasal AF..hakhakhak. Bukan ape, ramai sangat dah citer pasal AF kan, tu yang malas nak citer. Lagipun dulu cam tak berape best, tapi dah nak final ni aku rase makin best plak. Kalau time concert je mesti aku tak sabar nak tunggu die nyanyi..sebab aku rase die memang ade bakat. Aku suke dengar suara die, kalau nak banding dengan Marsha (sorry Marsha’s fan), aku rase Amylea lagi best. Tu pandangan pribadi aku. Maybe die tak secantik Marsha, or Ekin or anyone else there, but to me she is cute (in my own way :-p ). Esok concert terakhir yang akan menentukan siapa akan ke final nanti. Aku harap sangat die dapat masuk (damn kredit abis, takleh nak afundi). Maybe nak jadi juara tu susah sebab ade ‘tsumawi’ kat sane kan, but I hope she’ll make it into the top 3. I will be the first to buy her Album (if any) lepas dah abis AF3 ni.

 

a m a z i n g  a m a z i n g  a m a z i n g  a m a z i n g
a m a z i n g  a m a z i n g  a m a z i n g  a m a z i n g
a m a z i n g  a m  A M A Z I N G   z i n g  a m a z i n g
a m a z i n g  a m   A M Y L E A    z i n g  a m a z i n g
a m a z i n g  a m a z i n g  a m a z i n g  a m a z i n g
a m a z i n g  a m a z i n g  a m a z i n g  a m a z i n g

Jom afundi AMYLEA!

p/s – menatang ape AFVOCAL?

 

14 Comments

  1. ER.. ko letak la lagu amylea skali…

    oh ye.. aku cam dapat rasa la..

    diorang cakap nak kluarkan dua orang minggu ni…

    aku rasa.. mawi ngan kefli akan kuar..

    pastu ada AFMASUK. .. afundi masuk IDAYU..

    damn… nape la aku terasa camnieh..

    hish….

    mawi kuar pun aku rasa, dia redha je.. dia manyak termenung sejak akhir-akhir ni.. mesti dia terfikir.. “betul ke jalan yang aku pilih…”

    ok la.. papai.. nak mandi..

    hoho~

  2. chidori, rugi aa tak tengok.. best woo.

    nak letak tapi cam malas nak upload..ahahah. tapi apesal aku rase cam kefli ngan yazir je yg akan keluar.. AFVOCAL utk ape wei?

    mie, malam nih last sebelum final, ko tengok aa.. tinggal 6 orang je.

  3. aku tak tahan nengok video clip harry potter =)) (harry dgn hermoine asyik kena tuduh yg diorang ini bercita hahahahahahahaha)

  4. :):xshe’s such a great SINGER…
    VERY SUPERB…
    HER VOCAL IS AMAZING..
    SHE IS DA ONE WHO SHOULD WIN DA FIRST PLACE

    GO AMYLEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. JUST WATCHING AA ON TV3 THIS MORNING …SHE LOOKS CUTE WITH FELIX BEING TALL…BUT HER MAKEUP WITH STRAIGHT HAIR WHEN LAUNCHING
    MAMEE IS A BIT TOO MUCH TT MAKE HER LOOKS FUNNY —NAMPAK SELEMUIH
    TAPI OK JUGAKLAH ..CUMA AMYLEA PATUT DIBERI LEBIH PELUANG OLEH FREDDY FERNANDEZ. COMMENT DIA DLM BERITA HARIAN TEMPOH HARI ADALAH KERTELALUAN..amylea bercakap benar katakan pihak Meastro tak benarkan mereka hadhir AIM 13. Paria itu pandai putar belit sahaja. Selalu jaga yang senang like MAWI. Yang lain tak dapat peluang sebab dia tak bagi chance.

Comments are closed.