Lapaaa~

Citer sket la pendapat aku pasal result AF nih, malas nak tulis sebenarnye pasal tah la.. rase cam nak tempeleng orang pun ade nih. Ok la fine MAWI menang juara, tapi apesal persembahan pun dier sapu? Apesal vocal terbaik pun dier sapu. Ok ok, vocal die sedap, tak kisah la pasal tu..tapi yang betul

11 Comments

  1. heheh dah agak dier tuh menang…

    ikutkan dah 3 season AF, sumer laki dok menang…takleh nak elak majoriti voters dari kalangan kaum hawa….[-(

  2. ahahah… aku dah agak daahh musti ending die camtu. aku baca sinopsis citer ungu-violet tu kat website die, bace sket dah rase cam ade persamaan dgn vid tu. rupa2nya mmg same. cis. tak saspen langsung. part pompuan tu buta, laki tu photographer, pastu donate bijik mata, lepas operate die cari laki tu tak jumpe, same sebijik! eh aku taip spoiler ke nih.. 😀

    Edited : Giler ahh.. terpaksa menutup spoiler :))

  3. hahah…aku rasa awek dlm video kiss tu lagi chomey per..tp lagu citer ungu violet tu best la gak..hehe (cam tade kene mengena je ngan topic)

Comments are closed.