20 Comments

  1. ter-paksa la tu wat filler bebanyak sbb anime die laju benor… manga lak lembab.. mmg bosan giler sbb ntahpapentah filler die tp layan je la… hahahhaa! papepun naruto tetap besh!! tak sabo nak tunggu manga die, jln cite makin menarikk! :d/

  2. aku dah jadi takde mood nak tengok naruto. dok filler manjang, slalu aku kumpul 2-3 minggu baru aku tengok. busan tuuuuuul. dah aa ntah papeeee. one piece jugak rawks. dan jugak bleach. ehehhehe.

    =

  3. @azmie, yeke? harap2 gitu la..makin bosan la aku ngan naruto nih.

    @a.k, manga die sangat best. kalaula anime die dibuang sume filler kan best…

    @faith, tak larat la nak tunggu faith. aku tade anime lain nak tengok skrg nih selain FMP, Bleach ngan Naruto.. tunggu Peach Girl dari ko nih..hikhikhik

  4. penah dengo basilisk nih…besh ker?

    aku baru donload full metal panic kat animeshrine…awat beso sgt size file dier…

  5. animeshire quality kaw woh…cam dvd.. pasal tu size die 230MB+ berbanding ngan AOne yang 170MB+ je. Lagipun anime-shire tu fansub dari M’sia, gunakan barang buatan Msia..:D

  6. owhh… anime basilisk ni aku pernah post kat entry aku dulu… try bace kt sini.. skang dah episod ke 14 tak silap.. try la layan… heh! 😉

  7. @azmie, yep2.. kumpul sume leh burn nanti..huhu. bile nak trade anime nih..akakaka

    @a.k, macam menarik la citer tu. nanti aku try download tengok cammane. thanks anyway 😀

  8. filler naruto tak leh blah aa. nasib baik ada mamat yg ada anjing tu. sapa nama die aa? akamaru eh? eh, itu anjing die. aa, tp aku suka si shino tu. ahahaha. garang semacam. tp best, ehehehe.

    nasib baik ada hinata kan kan kan adik epan. lagi lagi time kat air terjun tu kan kan kan kan adik epan. ehehehehe.

  9. ahahahhah.. tak aa faith. ingat aku pervert ke. aku kan memang suke hinata dari dulu, pastu cam dah lame gile die tak kuar. episod nih baru die kuar siap buat skill2 lagi. tu pasal aku cam kagum sket.. 😀

    yang part air terjun tu aku buat2 tak nampak aa 😀 😀 serius nih.. tengok mater aku o:-)

  10. aku stop sebelum episode 100 lagi. malas gile nak layan anime naruto, buang space hard disk je. sama la gundam seed destiny. bosan ngan benda yang sama. aku recommend basilisk. mmg berquality 🙂

Comments are closed.