20 Comments

  • azmie says:

    aku rase ep filler last yg nih kot…aku ader bacer kat narutofan arituh…

  • a.k says:

    ter-paksa la tu wat filler bebanyak sbb anime die laju benor… manga lak lembab.. mmg bosan giler sbb ntahpapentah filler die tp layan je la… hahahhaa! papepun naruto tetap besh!! tak sabo nak tunggu manga die, jln cite makin menarikk! :d/

  • faith says:

    aku dah jadi takde mood nak tengok naruto. dok filler manjang, slalu aku kumpul 2-3 minggu baru aku tengok. busan tuuuuuul. dah aa ntah papeeee. one piece jugak rawks. dan jugak bleach. ehehhehe.

    =

  • winterwish says:

    @azmie, yeke? harap2 gitu la..makin bosan la aku ngan naruto nih.

    @a.k, manga die sangat best. kalaula anime die dibuang sume filler kan best…

    @faith, tak larat la nak tunggu faith. aku tade anime lain nak tengok skrg nih selain FMP, Bleach ngan Naruto.. tunggu Peach Girl dari ko nih..hikhikhik

  • a.k says:

    yupss.. filler die yg sebabkn naruto jd agak bosan skang.. klo ikut flow manga btol

  • winterwish says:

    basilisk? bunyi cam pelik, ape kater ko kasi aku site review pasal cite tuh..ahahahha. aku tengah malas nak bukak google nih 😀

  • azmie says:

    penah dengo basilisk nih…besh ker?

    aku baru donload full metal panic kat animeshrine…awat beso sgt size file dier…

  • winterwish says:

    animeshire quality kaw woh…cam dvd.. pasal tu size die 230MB+ berbanding ngan AOne yang 170MB+ je. Lagipun anime-shire tu fansub dari M’sia, gunakan barang buatan Msia..:D

  • azmie says:

    ic ic…takperler aku dah ader DVD Burner, burn dlm DVD jerler…ehehehe

  • a.k says:

    owhh… anime basilisk ni aku pernah post kat entry aku dulu… try bace kt sini.. skang dah episod ke 14 tak silap.. try la layan… heh! 😉

  • winterwish says:

    @azmie, yep2.. kumpul sume leh burn nanti..huhu. bile nak trade anime nih..akakaka

    @a.k, macam menarik la citer tu. nanti aku try download tengok cammane. thanks anyway 😀

  • faith says:

    filler naruto tak leh blah aa. nasib baik ada mamat yg ada anjing tu. sapa nama die aa? akamaru eh? eh, itu anjing die. aa, tp aku suka si shino tu. ahahaha. garang semacam. tp best, ehehehe.

    nasib baik ada hinata kan kan kan adik epan. lagi lagi time kat air terjun tu kan kan kan kan adik epan. ehehehehe.

  • winterwish says:

    ahahahhah.. tak aa faith. ingat aku pervert ke. aku kan memang suke hinata dari dulu, pastu cam dah lame gile die tak kuar. episod nih baru die kuar siap buat skill2 lagi. tu pasal aku cam kagum sket.. 😀

    yang part air terjun tu aku buat2 tak nampak aa 😀 😀 serius nih.. tengok mater aku o:-)

  • azmie says:

    heh yg air terjun gak korang citer erk…hehe horny…:-“

  • winterwish says:

    ahahaha.. bukan aku, faith tu.. [-(

  • faith says:

    haha. ape lak aku. aku cume buat sedikit review jeeee. ahahahahhaa.

  • hisyam says:

    aku stop sebelum episode 100 lagi. malas gile nak layan anime naruto, buang space hard disk je. sama la gundam seed destiny. bosan ngan benda yang sama. aku recommend basilisk. mmg berquality 🙂

  • winterwish says:

    dah 2 orang rekemen kan basilisk.. mcam best.. herm

  • mr.eims says:

    mengong… die suke tambah banyak r… episod tambahan mengarut2.. xbest…

    ikut r mangga die…

    ishk2..:((

  • winterwish says:

    lagi 23eps baru sambung balik ikut manga 😐