Tiger, Ash and Coal

Tiger

Ingat lagi TIGER? Kucing jalanan yang akak aku kutip ka pasar dulu, sekarang dah besar bapak dah. Aku tak ingat dah berape bulan TIGER duduk dengan aku, tapi rase macam dah lame giler dah. Lepas tu datang lagi 2 ekor anak kucing. ASH dengan COAL, dedua pun kucing yang dikutip. Hari tu ASH kene cakar dengan kucing sebelah, lebam terus badan dier, sian aku tengok. Jalan pun terhuyung hayang dah. Ade ke patut kucing tu nak gaduh dengan ASH yang kecik lagi comel itu. Lepas tu terus demam, akak aku ingat dier nak mati dah. Siap nangis

19 Comments

  1. biasa la dalam adik beradik musti ada yang lain skit… termasuk terbantut pertumbuhan ekeke :d

    p/s : penyayang orangnya si epan nie 😕

  2. Uish.. kalo camtu kan.. kita memang ada jodoh la ek.. sebab aku pun suka kucing.. akakakaa…

    ish… ash tu cam kucing aku la.. terbantut.. dan slim meow..

    haritu dia pun baru je kena cekau ngan kucing mana ntah.. bergaduh.. masa sepeninggalan aku.. cis.. ni mesti si kucing jantan-tua-liar yg selalu lepak-lepak umah aku nye keje.. cis cis cis..

    ada satu kucing nieh.. maksud aku, si kucing jantan-tua-liar tu.. aku rasa macam dah nyanyuk ar… aku “bahh” … hishhh hishhh kat dia pun, dia buat taktau je.. cam takde apa yang berlaku.. pastu pandang muka aku ngan muka masam.. merenung aku ngan tajam.. pastu jalan lenggang lenggok… selalu memburu kucing-kucing awek yg lain.. cesss…

  3. align=”left” hspace=”10″ vspace=”2″ />

    tambah menda tu je kan nk wat gambo ke kiri atau ke kanan? klo “left” ke kiri & “right” ke kanan le jadik nye… bleh tak gitu?? klo silap xtau arr..huhukk!

    btw, aku pun sgt suke same kucing!!! kt umah pn ade kucing gak… ehehee~ :d

  4. kucing binatang yang paling sensitif dengan jiwa manusia! itu kelebihannya dan ada 7 nyawa!? tak pasti la pulak. Tapi kucing memang best!

    p/s : rasa nak bela rimau lak 😕 kucing kesayangan kena curi :((

  5. @zikir, aku kasi whiskas tuh.. huhu

    @mie, aku pun rase cam nak terajang je kucing sebelah tu..huhu

    @ikoko, kucing jantan tu horny kot..akakka

    @megat, aku pun ingat 9 gak. 😀

    p/s – veryyy busyyy

  6. :-w elo… sape kate kucing ko tak cute?? cute gile babe!!! the most comel cats in the world are malaysian cat u know!! i dislike kucing2 yg memehal dan lembab.. but any way… i like kucing very sangat!!!

Comments are closed.