New theme!

Tak sampai sebulan pakai layout lame tu, aku dah tuka layout baru.. akakakka. Tetiba rase cam bosan la putih je sume, lagipun aku terjumpe satu layout nih name die Wuhan. Smart jugak tapi tak cukup dengan jiwa ‘keanime-an’ aku, so aku edit and tuka beberapa part so terhasilah layout nih. Aku kasi name dier Winry, featuring Winry (duh) from Full Metal Alchemist Hohohoho.. :D. Memula nak kasi name WinryPress tapi cam bodo la plak..akakaka. This theme doesn’t validate xhtml so don’t bother trying. Susah jugak nak edit since IE doesn’t really follow the standard box model, the original author of this theme created 2 stylesheet and thus I will have to edit both stylesheet to fit my needs. Damn you IE 😛

I’m currently doing another theme for a friend of mine featuring Rukia and Ichigo from Bleach. It was kinda hard since I’m doing it from scratch (me with zero knowledge with php, imagine that!). I’ll post a screenshot once it’s done.

Anyway, did you guys miss me.. lol. Yeah yeah, I’ve been lazy for the past few days. Not only that, aku tengah sibuk merepair PC orang yang takmo idup setelah dijahanamkan oleh anak

19 Comments