Still looking

Ari tu aku masuk website Aniey and die ade post pasal satu clip flash ni yang sangat sweet. Lagu die sungguh best lalu aku merajinkan diri carik lagu original tu kat pakcik Google. Susah jugak nak cari sebab lagu nih asalnye dari game Lunar untuk console PSOne. Tajuk pun BoatSong, aku tatau tajuk asal die ape..ahahah. Anyhow, sile la enjoy lagu nih bersama lyric nye skali. Kalau nak tengok flash tu bole la pegi ke website cik Aniey.

[audio:LunaBoatSong.a]

Wishing on a dream that seems far off
Hoping it will come today.

Into the starlit night,
Foolish dreamers turn their gaze,
Waiting on a shooting star.

But, what if that star is not to come?
Will their dreams fade to nothing?
When the horizon darkens most,
We all need to believe there is hope.

Is an angel watching closely over me?
Can there be a guiding light I’ve yet to see?
I know my heart should guide me, but,
There’s a hole within my soul.

What will fill this emptiness inside of me?
Am I to be satisfied without knowing?

I wish, then, for a chance to see,
Now all I need, (desperately)

Is my star to come…

Aku kan, bukan malas nak update..tapi sekarang nih aku macam hilang semangat nak ngadap PC. Part of me is missing, aku tatau la ‘die’ pegi mane. Dengan kerja yang tak siapοΏ½ lagi bole aku kuar jejalan around Putrajaya. Kekadang bile kite dah dapat something yang betulοΏ½ kite nak, kite still rase ade yang tak kene dengan that something. Eh.. melalut pulak aku nih. Ok la, enjoy the music πŸ™‚

Jya..

6 Comments

Comments are closed.