Firefox 1.5 Beta

Firefox 1.5 Beta
 

Here’s what’s new in Firefox 1.5 Beta 1:

  • Automated update to streamline product upgrades. Notification of an update is more prominent, and updates to Firefox may now be half a megabyte or smaller. Updating extensions has also improved.
  • Faster browser navigation with improvements to back and forward button performance.
  • Drag and drop reordering for browser tabs.
  • Improvements to popup blocking.
  • Clear Private Data feature provides an easy way to quickly remove personal data through a menu item or keyboard shortcut.
  • Answers.com is added to the search engine list.
  • Improvements to product usability including descriptive error pages, redesigned options menu, RSS discovery, and “Safe Mode” experience.
  • Better accessibility including support for DHTML accessibility and assistive technologies such as the Window-Eyes 5.5 beta screen reader for Microsoft Windows. Screen readers read aloud all available information in applications and documents or show the information on a Braille display, enabling blind and visually impaired users to use equivalent software functionality as their sighted peers.
  • Report a broken Web site wizard to report Web sites that are not working in Firefox.
  • Better support for Mac OS X (10.2 and greater) including profile migration from Safari and Mac Internet Explorer.
  • New support for Web Standards including SVG, CSS 2 and CSS 3, and JavaScript 1.6.
  • Many security enhancements.
  • List of notable bug fixes since Deer Park Alpha 2

Training video from Jampad.NET

Tunggu ape lagi? Mai aa test Firefox 1.5 nih.. best wooo..

p/s – ade beberape extension yang tak compatible dengan version nih, mase memula start tu Firefox akan cari update untuk extension tersebut, kalau takde mean kene tunggu dulu la sebelum the author release the update for that particular extension.

11 Comments

  1. pasal aku copipaste..bwahahahha

    mie, memang still beta, tapi setakat nih aku berpuas hati dengan prestasi firefox 1.5 nih, tade bug lagi yang aku jumpe. macam dah final 😀

  2. megat, bole download dah tapi bersiap sedia la utk menerima bug or error. aku suke btol dengan error page baru firefox nih. dah tak kuar popup lagi kalau page not found. best btol..huhu.

    1.6a dah release ker? aku tengok ade nightly build kat site depa. tunggu final terus la. 😀

  3. makin banyak extension yang compatible dengan 1.5a ni..termasuk webdeveloper..yeahaaa!!.

    kroni firefox? ahahah, the truth is still 69% visitor website aku still pakai IE. 😀

    dah pakai jangan lupe install extension 🙂

Comments are closed.