Apekah…

Original 13th
 

Kelmarin mase browse thru wordpress support forum, aku jumpe theme nih. Thirteen name die, memula memang aku tak berkenan langsung sebab aku tak bape suke kaler hijau, siap ade kupu2 lagi tu.. aku saje la download, pastu memain ngan image die..skali tuka color biru jadi lawa plak kan, so terusla mengcoding and mengedit image die and hasilnya dapatlah theme yang aku tengah pakai skrg nih.

Cume ade problem sikit dengan

  • Font color untuk shoutbox tu dekat firefox je jadi cerah, dekat Opera and IE jadi hitam…muskyil aku apesal jadi camtu
  • Gravatar untuk comment ade masalah dengan theme nih, so buat mase nih takde la gravatar.

The rest aku rase dah ok, kalau you guys ade jumpe something wrong jangan la segan silu nak sound aku 🙂

Comment anyone 😛

7 Comments