ACCEPT ME

[audio:soine.a]

I am I…
Do not change me, condemn me, nor put me down.
Accept me for what I am,
No, you need not agree with me,
But accept me, for I am total in being.

I have my faults
I have my guilts
But that is who I am.
Perfect I will never be!!!

Allow me to be uninhibited,
DO NOT PRESURE ME
Into feeling what I do not feel.
Accept me when I am flying high,
As I have accepted you
When you were flying high.

Do not put me down,
Nor make me feel unhappy about me.
I AM I…
And I like being what I am…
ME!

— Written in 2004 by Kayla O., Age 14 — Pennsylvania
— BGM from Ichigo Mashimaro OST —

MP3 Raya

Mp3 streaming dibuka kembali sempena dah dekat nak raya ni..dengar la sepuas hati..huhuhu. Oh yea selain tu aku dah letak balik gravatar yang telah sekian lame aku buang dekat comment 😀

Looking for MP3 Raya download?

Update : Right click and choose “download this song” from my mp3 player to download the file.. thank you for visiting.

Butang

Aku dah tuka button yer.. sile la update wahai kengkawan blog aku, bagi mereka2 yang hotlink button aku dari site ni, takyah tuka la psal aku dah overwrite button lame so secara automatiknye button tu akan bertuka jugak dekat site korang. Anyway aku lagi suke kalau korang hotlink button aku soh aku bole update and takyah la buat announcement macam ni 😀

Err lagi satu, sesape yang link aku tu, cakap la kat aku. Nanti kecik hati plak kalau aku tak link balik… kan 😛

Silenteve Silenteve Silenteve

Sile la update ye 🙂

Uncle Hepan

 

Bangun je tadi tengok ade YM msg my Sis tinggalkan.. slalu die saje je kacau aku tido, kali ni lain plak ayat die 😀

Yanie: ooit mamat
Yanie: heheh ko nanti jadi uncle mamat…
Yanie: hehehe
Yanie: 😀

Uncle mamat? ahh.. apekah, kalau betul ujian dari alat test tu, bermakna aku akan jadi uncle tidak lame lagi.. ohh tidak.. aku sudah tua.. oohh.. mesti my parent happy sebab selalu dukung kucing, kali ni bole la dukung baby 🙂

Baby tu nanti aku aja main CS ngan warcraft, ajar tengok anime, ajar buat website.. ahahahhahahahhaha :))

Apepun tahniah kepada Abg Eddie and my Sis.. jadilah ibu bapa yang penyayang 🙂