WordPress.com 2

Merujuk kepada entry sebelum ni berkenaan dengan wp.com invite tu. Pasal macam tak fair je kalau aku invite sorang je, so kite buat circle of invitation πŸ˜€

Aku akan invite salah seorang, dengan syarat orang tu kene invite orang yang ade dalam circle ni and orang tu pulak akan invite orang yang dalam circle ni jugak. Basicly invitation tu akan rotate sampai orang yang last and die bole invite sesape yang die suke. I’m just trying to make everyone happy so I hope everyone will get their invite soon. Please do not break this circle by inviting someone else outside the circle since I will feel bad about it.

How to join? Just leave a comment and I’ll update the list from time to time πŸ™‚

Current list

  • Ejon – faizulzone[at]silenteve.net
  • Zikri – zikri.hmdn[at]gmail.com
  • A.k – aniey.kid[at]gmail.com
  • Yat – ct_yat[at]yahoo.com
  • Korokmu – bizz145[at]gmail.com
  • G – gambit_xss[at]yahoo.com
  • Megat – megat.mail[at]gmail.com
  • PrinceofCat – princeofcat[at]gmail.com

76 Comments