WordPress.com 2

Merujuk kepada entry sebelum ni berkenaan dengan wp.com invite tu. Pasal macam tak fair je kalau aku invite sorang je, so kite buat circle of invitation πŸ˜€

Aku akan invite salah seorang, dengan syarat orang tu kene invite orang yang ade dalam circle ni and orang tu pulak akan invite orang yang dalam circle ni jugak. Basicly invitation tu akan rotate sampai orang yang last and die bole invite sesape yang die suke. I’m just trying to make everyone happy so I hope everyone will get their invite soon. Please do not break this circle by inviting someone else outside the circle since I will feel bad about it.

How to join? Just leave a comment and I’ll update the list from time to time πŸ™‚

Current list

  • Ejon – faizulzone[at]silenteve.net
  • Zikri – zikri.hmdn[at]gmail.com
  • A.k – aniey.kid[at]gmail.com
  • Yat – ct_yat[at]yahoo.com
  • Korokmu – bizz145[at]gmail.com
  • G – gambit_xss[at]yahoo.com
  • Megat – megat.mail[at]gmail.com
  • PrinceofCat – princeofcat[at]gmail.com

76 Comments

  1. ok ..that is good thinking about golden wp.com invite to people … winter citer skit kalau dah dapat invite tu kiter bebas ker nak guner hosting tu n baper had dier bagi …???

  2. tak bebas, kite bole upload gamba tapi aku tatau brape had die. bole merasa pakai wordpress version 1.6 yang dah tuka admin interface die. cume tak bestnye takleh nak modify theme sendiri. maybe akan datang bole kot.

  3. ahahhahaha hutak kamu rantai makanan :))

    weh korang g tanye member2 kalau nak masuk dalam list ni kot2 ade yang teringin nak pakai wordpress tapi tade hosting tu.

  4. dah.. baru je faham malam tadi…

    ejon terangkan..

    πŸ™‚ tapi.. selagi aku lom nampak… selagi tu kefahaman tu blom jelas dan nyata..

    :d huu

  5. list updated, ikoko kalau nak jugak cakap ye so aku leh add dalam list tu. pagi nanti aku send invite aku ke ejon. pastu korang ikut la list tu so sume leh dapat. πŸ™‚

  6. nak request 10 pun tape.. pasal bende nih circle kan, mean sesape yang dalam list tu akan dapat invite selagi takde orang yang break invites tu dengan menginvite orang lain yang bukan dalam list. terpulang la kat korang.. aku nak invite ejon ni. Orang last dpt invite ko la kot, so kang ko cari la orang lain kalau2 die nak sambung circle. takpun ko invite la sesape.. πŸ™‚

  7. aku rasa aku dah faham sikit-sikit… πŸ˜€ ngaa… leh ar nak join.. tapi nak tau dulu.. apa kegunaan wordpress.com ni.. kita dapat percuma hosting untuk blogging ka? atau camner? apa tujuannye (secara ringkas je) .. erm

  8. ikoko said:

    aku rasa aku dah faham sikit-sikit… πŸ˜€ ngaa… leh ar nak join.. tapi nak tau dulu.. apa kegunaan wordpress.com ni.. kita dapat percuma hosting untuk blogging ka? atau camner? apa tujuannye (secara ringkas je) .. erm

    kira wordpress.com ni nak ikut cara blogger ler. giving a blog hosted powered by wordpress to public for free.

  9. zikri said:

    aku dah sent invitation kat a.k tau …

    errkk.. apsal check kt email xde pun?? dah siap check kat ‘spam’ skali, masih tidak kelihatan juga invitation itu… adekah termasuk ke dlm ‘trash’? oohhh… juga tiada… bagaimanakah?? πŸ˜•

  10. haus la….

    sat lagi dah nak bukaa 😑 mari kita berbuka puasa!!

    p/s: subhanallah walhamdulillah walaailaahaillallah wallahuakbar.. 33kali sebelum buka puasa..

  11. try check sent item.. kot kot ko leh detect, nape tak sampai kat A.K .. atau …. gmail tengah server problem.. huu.. ntah ar..

    wallahu a`laaam..

    p/s: subhanallah walhamdulillah walaailaahaillallah wallahuakbar.. 33kali sebelum buka puasa..

  12. aku comfirm aku letak email yg btul … sebab aku copy dari web ni email kau … cuber tunggu …kalau tak dapat jugak nanti aku hantar balik … k1-2 jam macam tu kalau tak ader …

  13. Maner A.k ni ….ader ker A.K …kalau takder esok pagi aku hantar balik invite kat kau …

    winter: kire kalau invite kiter hantar tu tak dapat respond kire invite tu masih tak digunakanlah …

    good nite …mlam ni kener tido awal … aper-aper lawat kat zik-network.wordpress.com …!@#$%

  14. zikri said:

    aku comfirm aku letak email yg btul … sebab aku copy dari web ni email kau … cuber tunggu …kalau tak dapat jugak nanti aku hantar balik … k1-2 jam macam tu kalau tak ader …

    eh klo copy dr blog ni ko copt skali ke [at] tu? ke dah tukar siapΒ²?? hmmm mmg x dapatΒ² lg la… camne eh? ok kali email lain.. [email protected]

    arap yg ni dapat la…. kang xdpt gak sian kt org slps aku.. huhuu~

  15. kalau die tak reply dalam 7 hari kire invite tu invalid la. bole tarik balik kalau tak silap aku. a.k dah kasi email baru die, ko try la.

    p/s – kalau korang paste email kat sini, pastu dapat spam aku tatau aa..huhu. πŸ˜€

    p/s – uih ejon, free advertising kat comment aku. [-(

  16. erkkk.. ala xmoh spammer! shoohhh shoohhh… erm klo ade pon dulik la, xkesah pn sbb dah biase, udah lali :-“… agaggaga~

  17. setengah orang suke buat 2 blog nak citer pasal mende lain, cam si ejon tu blog wp.com nak citer pasal penguin je, aku plan nak citer pasal tech/it/site development je kat wp.com πŸ˜›

    zik, sampai tu nanti. time aku invite ejon pun email tak sampai, rupenye die tak redirect ke email yahoo ejon. (ejon pakai email domain aku utk redirect ke email yahoo die)

  18. oh …aku dah hantar ker A.K … n kat dalam wp.com tu ader satu jer kan invite …A.K kalau dapat tolong tindak balas kat sini …

  19. sudah dapat mr.zikri.. slumber je kate kite ‘hantu bin jin’ dah la ‘bin’.. FYI, a.k adalah seorang pompuan yg comeyy baik bersopan-santun lagi berhemah tinggi… ;;) huhuhu..

    btw, invitation telah dianto ke insan strusnye cik ct_yat!

    sila kunjungi http://aniey.wordpress.com/ :”>

  20. owh…ye ke…erm…takpe…ble blajar bende baru…theme dia pun ok gak ape…hehehe :d jap lagi akan diusul ke korokmu

  21. :d selamat me”maintain” kan diri dalam dunia blogging..

    p/s: dulu owang pun selalu buat bebanyak blog.. niat di hati nak citerkan pasal info kat satu blog, satu lagi blog untuk suka-suki~bahtera kehidupan.. skali tu tak dapat nak manage dua-dua.. kepala pening-pening.. last-last.. bila dapat tau pasal wordpess.. terus je tutup semua blog yg bebanyak tuh.. sbb wordpress pun ada category.. huu…

    ~sekadar luahan rasa + pendapat..

    ada kelebihan gaks wordpress.com ni.. di mana cam winter cakap, ejon buat wp.com dia untuk citer pasal pinqu.. winter lak citer pasal it,tech tu sumer.. dan bila org bukak wp.com, serata dunia.. nampak la wp korang.. dan baca pasal info menarik korang.. dan secara tak langsung, korang leh bagiktau visitor wp.com korang tu~tentang korang nye blog persendirian.. πŸ™‚

  22. tq ikoko.. aku pun letih sebenarnye nak update 2 blog sekali, tapi yang wp.com tu sekadar copypaste je.. so tak penat sangat kot πŸ˜›

    G, nanti aku tanyekan kat mane invites tu skrg.. πŸ™‚

  23. #
    G said,

    October 15, 2005 at 1:31 pm [ Reply ]

    email tu dah betol…tapi,kenape takde invitation pun…waaaa…camne ek..ke blom sampai lagi… :-w

    Aku pun tak dapat lagi

  24. ingat nak buat my.wordpress.com tapi kena 4 aksara, piki2 amik la your.wordpress.com

    sekarang ni tengah pikir ape makne your.wordpress.com tu

  25. huu.. aku lak pakai http://azlina.wordpress.com

    dan sekarang.. tatau nak invite sape..

    pss pss..

    bleh tak kita tukar kita nye nama wordpress.com tu? i meant, the subdomain.. macam aku.. dah buat “azlina”, tapi nak tukar azlina tu kepada nama lain.. leh tak?

  26. huish.. ya ka… πŸ˜› its ok then.. :-”

    p/s: sepatah kata adik aku… azlina bt zabha.. bukannya ikoko bt zabha.. :)>-

  27. er.. winter… aku nak cadangkan nieh..

    eheksz… erm.. camni.. kan ada email.. senarai email kat atas tu kan, apa kata … kat sebelah email tu, ko letak address wordpress.com diorang ?

    πŸ™‚ sekadar cadangan….

    p/s:nak promote wordpress.com diorang.. 😑 pehtu.. bleh ar aku comment banyak banyak.. ngahahahah :))

Comments are closed.