WordPress.com

Weeee.. finally I manage to get the golden wordpress.com invite from Hisyam. THANKSS ๐Ÿ˜€

Entry sesaje je dibuat sebelum nak bukak pose ni..ahahah. Orang ke-7 comment leh dapat WP.com invite ni dengan syarat die akan invite orang yang request dalam comment sebelumยฒ nya dan orang ke-7 tu bukan orang yang same request dari comment sebelum tu. Err.. paham tak?

Kalau comment tak sampai 7, aku kasi dekat ejon pasal die orang first mintak dengan syarat die kene invite zikri pasal zikri orang ke-due mintak. Simple ๐Ÿ˜€

12 Comments