WordPress.com

Weeee.. finally I manage to get the golden wordpress.com invite from Hisyam. THANKSS ๐Ÿ˜€

Entry sesaje je dibuat sebelum nak bukak pose ni..ahahah. Orang ke-7 comment leh dapat WP.com invite ni dengan syarat die akan invite orang yang request dalam comment sebelumยฒ nya dan orang ke-7 tu bukan orang yang same request dari comment sebelum tu. Err.. paham tak?

Kalau comment tak sampai 7, aku kasi dekat ejon pasal die orang first mintak dengan syarat die kene invite zikri pasal zikri orang ke-due mintak. Simple ๐Ÿ˜€

12 Comments

  1. eh ni xpaham.. org ke-7 komen kan? bukan komen ke-7? asal ko pilih 7? asal x 3? agagagaa ;)) pastu org org ke-3 komen nak jd org ke-7 komen dah xbleh la eh? aiseyy susah ar camni.. klo xde org ke-3 komen camne nk ade org ke-7 komen… terpaksa gak la aku merelakan diri jd org ke-3 komen sbb aku suka 3.. lagipun tanpa org pertama, ke-2 & ke-3, takkn ade org ke-4 ke-5 ke-6 seterusnya ke-7 yg bakal dpt invite dr ko! agagaga paham ke?!

  2. senang macam ni jer … kau bagi invite kat first people mintak lepas tu suruh past kat second.third,fourt …..kalau macam tu semuer bleh merasa…..ader saper saper sutuju …Ejon mesti setuju sebab dier first …hehe

    disebabkan bender ni susah nak dapat kiter buat lah cara semuer bleh merasa dengan gembira ..:d/

  3. ๐Ÿ˜ฎ ewahh baru je rasenye td komen dh kuar entry baru.. betapa pantasnye kau menghapdet… agagaa.. okeh aku yg ke-3.. besh! ko mmg besh! agagaaa ;))

Comments are closed.