Gallery and Mp3 Raya

I’ve added the gallery link on your left, feel free to grab any wallpaper I put there, I’ll upload more wallpaper soon. I will only upload high quality wallpaper (in term of graphic and resolution) so you’ll find only the best there.

Sempena bulan pose ni, aku letak lagu2 raya kat mp3 station sebelah kiri tu. Sile la stream sampai muntah.. baru 3 je pun..ahaha. Nanti I’ll add more and more and more. Anyway, since aku dapat detect ade 3/4 orang yang curik file swf aku and hotlink kat site derang, aku bubuh hotlink protection kat site ni, sebarang attempt to stream the swf from their site will get redirected here or it wont load at all.. hohoho. Damn you bandwidth theif >:)

p/s – aku letak balik band merdeka tu psal masih lagi ramai yang pakai and tak reti2 nak remove code tu dekat site derang, tapi band ni bukan untuk public yer.. korang nak pakai amik la tapi jgn sebarkan..ahhah..takut server overload lagi skali.

45 Comments

  1. sesape mahu lagu² mp3 raya bleh la meng’request’ kat aku ya… ;;)

    either kat blog aku or forum download tu… sekian, mekacehh..

    eh eh winter tompang wat iklan kt cni.. jgn mara hah.. hehehe :)>-

  2. ayat ko..sempena bulan posa ni…..tetiba lagu raya lak
    aku ingatkan lagu sempena bulan posa
    tu lagu sempena bulan raya 😛
    ada byk lagu pasal ramadhan per..

  3. Nian said:

    yeah..mantap dah ade bendera..lebih kurang mintak halal yerk..

    Amik ajer..ehehhe.

    Tade cd la ejon, hang upload kat ftp aku la.. huhu. Nanti aku setup kat ftp.

    Azmie, file banyak sgt tu..ahahaha.

    Viz, aahah..aku pun bile bace balik macam pelik je ayat tu. aku ade sket lagu ramadhan ni. Nanti aku uploadkan skali 😀

  4. hah tu si ejon dah nak bagi lagu raya, khidmat aku xdiperlukan lg la.. cess ejon, slumber potong stim! [-(

  5. kalo rajin,download kat fungkur.org…server baru up mase dia balik jerman… :)>- jgn luper klik banner dia…hehehe…dapat membantu dia…duit raye loh.. :-“

  6. ahaha.. aku dah upload byk gak lagu.. tunggu korang upload plak 😛

    G, takleh masuk aa fungkur.org.. page not found.

    Mie, lagu tu memang best. Aku try cari kat tenet and kalau ade aku upkan letak dekat situ 🙂

  7. maybe aku remove dulu kot lagu raye ni.. letih la pakai player tu, kene manual insert the song url. kalau pakai radio.blog upload je terus. kene tuka la nanti 🙂

  8. a.k said:

    sesape mahu lagu² mp3 raya bleh la meng’request’ kat aku ya… ;;)
    p/s send kat aku mp3 raihan Puasa Dulu Baru Raya tuh .. payah btol carik hehe.. masehh

    either kat blog aku or forum download tu… sekian, mekacehh..

    eh eh winter tompang wat iklan kt cni.. jgn mara hah.. hehehe :)>-

  9. Johnsy said:

    a.k said:

    sesape mahu lagu² mp3 raya bleh la meng’request’ kat aku ya… ;;)
    p/s send kat aku mp3 raihan Puasa Dulu Baru Raya tuh .. payah btol carik hehe.. masehh

    either kat blog aku or forum download tu… sekian, mekacehh..

    eh eh winter tompang wat iklan kt cni.. jgn mara hah.. hehehe :)>-

    nak eh? sila la lawat kat SINI.. Klo bleh jd la member skali ek..
    :)>-

  10. insha said:

    aloo.. leh tolong tak sape sape yang sudi nak bagi mp3 lagu raye..

    hah.. mau lagu raye?? Jom g forum kat SINI.. pastu cam biase gak la, meh la jadi member.. hehehe ;;)

  11. :oi. mcm mana nak download lagu raye.saya dari tadi tekan yang kamu suroh.asyk2 bohong.cubalah jujur di bulan puase ini.

  12. aiz said:

    :oi. mcm mana nak download lagu raye.saya dari tadi tekan yang kamu suroh.asyk2 bohong.cubalah jujur di bulan puase ini.

    sukati je kate org bohong.. g la scroll bebwh sket.. ade la link kt ctu.. cari laa.. cuba la rajin sket di bln mulia ni.. iskk iskkkk..

  13. a.k said , saya pun nak lagu raya gak tapi tak tau cam ne…..kalu boleh nak le banyak2..biar meriah gitu..:)

  14. x da ker saper2 nak bagi lagu ry yg siti nurhaliza punya…dah puas cr nak download tp x dpt laaa….

Comments are closed.