Gallery and Mp3 Raya

I’ve added the gallery link on your left, feel free to grab any wallpaper I put there, I’ll upload more wallpaper soon. I will only upload high quality wallpaper (in term of graphic and resolution) so you’ll find only the best there.

Sempena bulan pose ni, aku letak lagu2 raya kat mp3 station sebelah kiri tu. Sile la stream sampai muntah.. baru 3 je pun..ahaha. Nanti I’ll add more and more and more. Anyway, since aku dapat detect ade 3/4 orang yang curik file swf aku and hotlink kat site derang, aku bubuh hotlink protection kat site ni, sebarang attempt to stream the swf from their site will get redirected here or it wont load at all.. hohoho. Damn you bandwidth theif >:)

p/s – aku letak balik band merdeka tu psal masih lagi ramai yang pakai and tak reti2 nak remove code tu dekat site derang, tapi band ni bukan untuk public yer.. korang nak pakai amik la tapi jgn sebarkan..ahhah..takut server overload lagi skali.

44 Comments

1 Trackback