141 Comments

  1. dota = warcraft la ejon, kalau leh main wakap, bole la main dota..

    syam, main single leh pakai Dota AI apesal nak main single player? main jela kat blueserver or ko ade reason lain? or.. maybe you hate dota alltogather ๐Ÿ˜›

  2. wah. WARCRAFT?? my feveret game ever! nak main aa canih. tapi ade ke mase nak main? senpai keje… :(( waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  3. takleh kot, antara email yang disupport

    streamyx.com
    po.jaring.my
    top.net.my
    tm.net.my
    myjaring.net
    pd.jaring.my
    pc.jaring.my
    pl.jaring.my
    first.net.my
    the.net.my
    ntu.edu.sg
    smu.edu.sg
    nus.edu.sg
    the.net.my
    ex.apiit.edu.my
    curtin.edu.au
    singnet.com.sg
    mmu.edu.my
    mmorpg-online.com
    postoffice.csu.edu.au
    my015.com
    blueserver.org

    so kalau tade email dari domain tu kene request dekat forum die
    http://blueserver.org/phpbb2/viewtopic.php?t=874

    tujuan die buat camtu psal takmo orang yang kene ban tu register account baru pakai email lain yang free cam gmail/yahoo/hotmail dll.

  4. oo, kelmarin aku dah nampak ko post pasal dota nie. pastu semalam jugak aku g main wakap kat notebook. tp frozen throne je. mcm sgt lembap je aku main. ahaha. sebab dah lama tak main. cheat pun x ingat. ahahaha. penting tu cheat tu tuk org lembap cam aku. ehehehe.

    nanti nak cari cd la. tp aku punye cd wakap yg lama dah rosak. camne nak install kat pc ni. yg ada kat notebook je. huwaaaaa. sadissss la oiiiiii. adik aku nak balik daaaah. :((

  5. hi nanya nih gmn sih instal warcraft dotA nya?
    gw udah download tapi ga bisa di mainin.
    padahal udah copy filenya ke folder scenarionya warcraft punya gw.
    pls help, gw mau main secepatnya. thx:x

  6. :-?main warcraft baru ini susah banget nih bagi-bagi tips donksssss kalau mau kasih tips kirim Email sama saya ditungguh nih:-h

  7. :(( kk tlg aku cheate dota all star multyplayer local areal network apaan pls aku main ma tmnku kalahan tok selain selain cheat -ap -sc apaan lagi kk tolong aku yo :((

  8. hye..:)>-
    korang tau tak nak carik cd key utk battle.net kat mane ?
    aku beli cd murah jerk..
    tue yg tak ade cd key..
    aku nak main battle.net tp tak ade cd key la…
    bole tlg tak ?

  9. liao.com said:

    hye..:)>-
    korang tau tak nak carik cd key utk battle.net kat mane ?
    aku beli cd murah jerk..
    tue yg tak ade cd key..
    aku nak main battle.net tp tak ade cd key la…
    bole tlg tak ?

    liao, takyah pakai cdkey.. main kat free server cam blueserver.org je. registration open on sunday from 12.01am to 11.59pm. However you’ll need a valid streamyx email to register.

    nak main kat bnet beli yang ori la, murah je pun.. around rm150-200 kalau tak silap aku.

  10. HuE.. Pecinta DoTa diseluruH penjuru Indonesia…
    Bagi2x map dota donk yg ada bot nya… ga seru ni dd maennya ga ada heroo… hehhe
    Plz y kk bagi untuk dd amatir ni…hehehe :d

  11. Blink_erz said:

    hai saya juga suka main dota, saya berasal dari indonesia salam kenal ๐Ÿ˜‰

    hii.. salam kenal juga dari saya, join la blueserver.org so leh main sesame ๐Ÿ˜€

    AXo said:

    KK winterwish … Makasih yach>> Map doTa na… ThX…^^

    No problem pal, enjoy da’ game ๐Ÿ™‚

  12. ;):)>-:d/

    Ang saya nang dota sa Pinas!!!!

    Labi na sa CEBU ayos! kaayo! Mag binuntagay gud! wakokokokok….

    Keep up that good work programmers!

    THUMBS UP! :d/

  13. if you wanna play on the official battle.net server, you’ll need a valid warcraft 3 cd-key. However there are several free server around the world that you can play dota allstars.

    Check out the free warcraft server listing here http://pvpgn.mivabe.nl/index.php

    To install the map, just place it in your warcraft installation directory inside the map/download folders..

    e.g.

    C:/Program File/Warcraft 3/Maps/Download/ [place the map over here]

  14. Streamyx email?
    so kene register kat tmnet punyer email ker?
    yahoo x leh kan . . .
    Having trouble creating account ler. . .
    E-mail x leh pakai sob sob . ..
    :((:((:((

    GO Lucifer n Lich

  15. Frost_byte90 said:

    Streamyx email?
    so kene register kat tmnet punyer email ker?
    yahoo x leh kan . . .
    Having trouble creating account ler. . .
    E-mail x leh pakai sob sob . ..
    :((:((:((

    GO Lucifer n Lich

    public domain cam yahoo/gmail/hotmail takleh.. ni untuk mengelakan user dari abuse system tu.

    lucifer? lich? heh.. i prefer Omni Knight over any intel heroes ๐Ÿ˜›

  16. Vengeful eh, erm..since I’m playing version 6.xx, I’ll go for

    1. ring of regen
    2. 2 wraith
    3. power thread
    4. yasha/sanga or stygian desolator (depend on how much I have)
    5. butterfly/burize or whatever item you think is good.

    Playing this fella very easy, you wait a little back at your tower.. if enemy hero is nearby just swap + stun and let tower do the rest of the work. He should be dead by now. Use his ulti when enemy hero running away and stun. Basicly just swap + stun.

    Skill order
    1. stun
    2. aura
    3. stun
    4. aura
    5. stun
    6. swap (ulti)
    7. stun
    8. aura
    9. aura
    10. stats all the way
    11. swap (ulti lvl 2)
    12. stas
    13. stats
    14. stats
    15. stats
    16. swap (ulti lvl 3)
    17. stats all the way and pump her second skill last

  17. eh aku mo nanya neh: aq udh ada mapnya dota versi 27b tp klo mao maen ko nda isa? kt temen gw musti punya yg seri2 sebelumnya bener ndak sih? gw cmn punya map 27b doank. klo bener gitu tlg donk di kirim lwt e-mail map2nya

  18. You don’t have to use any other version before this, just use the 27b map and play.

    I don’t quite understand what you wanna ask actualy, would you clarify your word using formal indonesia language or english or malay. thanks ๐Ÿ™‚

  19. Please help teach me how to install dota cause i have here the the maps but it doesnt work please some one help me.. thanks

  20. man…
    gimana sih cara maen dota di rumah?
    gua dah install warcraft III ama frozen throne,
    trus dah nyolong peta dota dari warnet tapi koq…
    pas di rumah peta dotanya gak bisa di pake sih?
    apa masih ada yg harus di download lg?

  21. Bone Clinx said:

    does sombody know how to use a bone fletcher and what items are required to him??? :((

    Dota version 6.xx

    Item list

    1. ROH
    2. Wraith x 2
    3. Boot
    4. Upgrade boot to power thread
    5. Straight deso
    6. Butterfly/Burize

    Skill list

    1. Windwalk
    2. Strafe
    3. Windwalk
    4. Strafe
    5. Windwalk
    6. Strafe
    7. Windwalk
    8. Strafe
    9. Stats
    10. Stats
    11. Ulti
    12. Stats
    13. Stats
    14. Stats
    15. Stats
    16. Ulti
    17. Stats
    18. Stats
    19. Stats
    20. Stats
    21. Ulti

    Get fire arrow last

    How to play.. bone actualy very easy.. look for any low health hero (without blink/ww/stun) and ww behind him. Wait till you ww cooldown incase you need to get fall back. Turn strafe and hit that fella. Usually he’ll die, but if he manage to run back, chase him..

    Sound easy eh? pracise everday with diffrent skill order and item. I don’t play bone much.

  22. ArmsGuardian said:

    man…
    gimana sih cara maen dota di rumah?
    gua dah install warcraft III ama frozen throne,
    trus dah nyolong peta dota dari warnet tapi koq…
    pas di rumah peta dotanya gak bisa di pake sih?
    apa masih ada yg harus di download lg?

    Kamu mahu main sorang2 di rumah? Gune dota AI. Bukan dota allstar, dota allstar tak bole main sorang2. Dota ai ade aku kasi link nya diatas itu. Letak dalam folder Maps/Download.

  23. wat d hell is going on?! do u know that i can’t control myself playing warcraft? I’m adik wid dis game. Please help me cure this ill:((

  24. wat d hel is going on? I cant control myself playig dis game.:(( I’m adik! But still I’m enjoying..!:d

  25. I’m adik?

    Don’t worry, everyone else feel the same. Dota 24/7.. I have no idea how you could stand that, me max 2 games per day. enough already ๐Ÿ˜›

  26. How can we play dota?
    Do we must install that program from cd first?
    or there are downloadable programs from sites?
    Where is the sites that i can download it?
    Please, rply it, i need your help,,!!!

  27. Mane ade item terlarang dalam Dota, semua tu kabar angin saje.. mungkin ade dalam versi2 lame, tapi yang paling baru takde.. and kalau ade pun, aku tak tau kat mane..

  28. ermm aku main dota .. erkk korang semua nie budak melayu ke ?? in game aku guna nick reyz_reyza n reyza .. kalau jumpa nanti pm n fight la ngan aku k :);)

  29. ye ke .. ermm so aku cuma nak tau betul ke ada gurl melayu main dota skang nie ?? x sangka plak ada gurl minat main natang nie .hahahaha so winterwish hang budak mana ??? :)>-

  30. [Comment ID #1986 Will Be Quoted Here]

    I’m not a gurl aaa… sile check about me ๐Ÿ˜›

    [Comment ID #2030 Will Be Quoted Here]

    I’m bad with that hero, damn lousy if I got him on -ar mode >_>

    [Comment ID #2031 Will Be Quoted Here]
    Early game I think centaur own any hero but late game for sure la naix since he got the wicked 40% life leech.. damn scary if played properly.

  31. hello……..
    saya mau minta ip address nya server di malaysia donk…
    saya dari indonesia…
    ingin mencoba main di server malaysia

  32. ak dari indo pengen nanya :
    hostnya server di singapura apa ??
    ak pengen join maen ama anak singapura.
    blueserver itu ?????????;);)

  33. daku mmao nanya aegis of Imortal wat apa seeh ?????:-? wa mao hajar temen wa pada wa main ama temen pertama menang telak kedua kalah telak banget:-@:-@^:)^^:)^:((:)):)):)):)):)):(|)3:-o:(|)@-)>:)

  34. [Comment ID #2100 Will Be Quoted Here]

    [Comment ID #2101 Will Be Quoted Here]

    [Comment ID #2102 Will Be Quoted Here]

    Please use proper Malay/English.. I have no idea what you said there >_>

  35. ada yang tau item apa yang bgs untuk di pake sama sand king dan sekleton king?? tlg kirim ke e-mailq ya!!^:)^

  36. about bone flecther.
    i disagree about winterwish says.

    flecther is about an immortal hero ever been
    you can play it without any kind of die phrase
    you should build ring Basillus when u were started
    then buy BoS on your second came back to the fountain
    next build your dagon you should try to gettin staff wizardy first than blades o attc
    u might be !@#$!@$, why should the fletcher use DAGON??
    its reasonable, fletcher is kind a pussy hero. use DAGON help you kill more hero than ever.
    DAGON user guide:
    first use your ww and stay behind your target, wait till your ww ready to use.
    than start to nuke them. use DAGON>>STRAFE SEARING>>THEN READY TO USE WW YOU MIGHT BE NEED TO CHASE YOUR TARGET. wait till dagon regen again than finish it wif your F**KIN DAGON
    ( . ) ( . )
    THAT SHOULD BE CLINX GUIDE

    BUILD SKILL
    SEARING
    WW
    SEARING
    WW
    SEARING
    LVL 6
    SEARING
    WW
    STRAFE
    WW
    STRAFE
    STRAFE
    STRAFE
    STATS

    Pick searing would be helpfull
    u can get the money from all crepp
    use it to do last hit on crepp

    bye from me

  37. winterwish,

    can you understand tagalog or filipino words? coz im a filipino i just want to tahnk you in tagalog or filipino language… maraming salamat po sa inyo meaning thank you verymuch…!!! can i call u kuya??? kuya means in the philippines elder brother so… maraming salamat po kuya!!!… hope you can remember that!!…:):d/

    kuya can you help me… i’d like to try the character banewolf how to use and what is the right items for him…. hope you could help me thanks…..:”>

  38. winterwish,

    can u understand filipino or tagalog language??? hir some, “maraming salamat po sa inyo” meaning thank you very much….. can i call you kuya??? cause hir in the philippines kuya means older brother it is a sign of respect… so maraming salamat po kuya winterwish…. hope you can remember that….

    can i asked your help??? i’d like to use banehallow as my character but i never played him before… can you give some hint on how i my gonna use him and what item is suitable to him…:):d/:):)>-

  39. aku budak baru… kat mana aku leh check.. nak tau hero nie bagus pakai apa.. hero tu bagus pakai apa.. erm.. tolong aku skit.. ๐Ÿ˜•

  40. kalo aku, ko pakai ler item yang sesuai dengan hero tu.. str hero, pakai la str item, int hero pakai la int item dan lain2.. guide untuk setiap hero ade kat google.. search je

  41. Bagaimana Pakai cara Bone Clinkz Yg BENAR ? NIh caranya :
    1.Gunakan skill :
    a.strafe
    b.windwalk(WW)
    c.strafe
    d.WW
    e.strafe
    f.WW
    g.strafe
    h.WW
    i.firearrow
    j.firearrow
    k.firearrow
    l.firearrow
    m.stats seterusnya
    n.ultimate terakhir

    ITEM :Powerthreads,2 Hyperstone,Butterfly,Buriza do Kyanon,Monkeykingbar.

    Penjelasan : Kenapa saya tidak memilih ultimate pada saat Lv.6 ? Karena jurus ultimate tidak terlalu berguna ini disebabkan jumlah kapasitas mana Bone sedikit.Jika mau tambah Health pulang saja kemarkas untuk tambah darah dengan menggunakan wind walk,Oleh karena itu saya memilih skill wind walk pada saat awal game sebab kecepatan lari sudah terjamin. Dan kenapa saya memilih skill strafe pada saat awal permainan ? Itu karena dalam permainan dota jika memakai bone lebih berguna memakai strafenya dalam membunuh musuh, Pada komentar yg ada diatas sebelumya saya baca menggunakan fire arrow,menurut saya menggunakan skill ini tidak terlalu penting karena jika menggunakan fire arrow pada awal permainan cenderung hanya akan membuat musuh bertahan jika sang lawan adalah pemain yg jago.Dan juga keceptan menyerang (Attack Speed) tidak terlalu cepat sehingga musuh sudah lari duluan dan perburuan GAGAL.JIka dibandingkan dengan menggunakan strafe kecepatanmu lebih efektif dalam membunuh musuh.Memang damage yg diterima musuh sedikit daripada yg memakai firearrow,tetapi jika kita memakai strafe kecepatan menyerang lebih cepat Dan dijamin musuh tidak lolos dan sudah TERKAPAR,SEPERTI IKAN LOUHAN YG JATUH DARI AQUARIUM.HAHA1000000000000X.

  42. :)fucker why cannot go battle.net blueserver webside kang lima puki lema cibai lanjiao u go keong kang fuck u no time la

  43. [Comment ID #2186 Will Be Quoted Here]

    nice guide, aku pun main camni gak coz aku lagi prefer WW berbanding ultimate disaat awal ๐Ÿ˜€

    [Comment ID #2195 Will Be Quoted Here]

    why cannot go blueserver is none of my problem.. server down liao.. no need to curse me ok.

    [Comment ID #2197 Will Be Quoted Here]

    I believe the latest is 6.27AI

  44. sesape leh tolong gua set up email yang boleh pakai kat blueserver tu….gua dah cam hilang akal nih….sesape yang baik hati utk menolong orang yang dalam kesusahan cam gua…gua memang appreciate korang….gua baru nak main nih…tapi beberapa pro dah jatuh melutut sebab dorang kalah…*jatuh melutut tu aku made it up je*

    ape ape pun…gua harap sesape leh tolong…..
    gua ni orang cina…tapi leh ckp bahase cam giler….hahaha….tapi gua tau takde racist kat sini….lu orang baik baik….gua dapat merasekan aura kebaikan hahaah….

  45. nak setup email kat blueserver tu susah la beb, ko kene ade account streamyx or any other approved domain sebelum leh main. aku sendiri pun pakai account streamyx ni, tak nak share ngan orang lain coz kalo jadi ape2 aku jugak yang kene ban nanti ๐Ÿ˜€ .. soo aku suggest ko post bebanyak kat forum tu untuk dapat point so bole register pakai email biasa ๐Ÿ™‚

  46. Challenging all Frozentrone players 1 on 1 pros only! Pm me TheNoobsOfNoobs

    East Server Ok!!

  47. dude…apesal nak register account susah gile ???!!! aku bengang gile pasal x leh main kat blueserver…wtf..?? can u help me with this..??? i just want to play n improve my game thats all..but this stupid thing keeps saying this account already use by the bla bla bla…can u help me..?? plsss…pwetty plss….:((

  48. I love to help you but I can’t, there’s not freaking way I could do anything right, I’m just a normal user of blueserver, in fact it’s been ages since I last played dota.

  49. ello…i for JB..JB also have many ppl ply DOTA i jus 1st time ply dota always leat ppl kill de….:((

  50. huhuhuhu……
    slowly de…i oso newbie once….so hard kan…
    just play n c how people play….
    maybe that can improve ur skill…
    as newbie u must careful n just follow other player…
    leveling is important…
    and dun alwayz DIE…(if u die u gave them money)
    avoid damage from those creep…damn more powerful than hero if too many of them..
    if u have confidient to kill just go but watch ur opponent first kk….

    WCG teammate….

  51. ada yang bisa gak ngasih aku map dota yang paling baru, plizz dong, game bagus banget sich, via email yo mapnya, plizz everybody give the latest dota map, makasih/thanks/arigato/kamsia/jaza kumullohu khoiro.

  52. :-“:-“:-“:-“:-“:-“:-“:-“:-“:-“:-“:-“:-”

    actually this game is so amazing…… grabe ang pustahan d2…. ilke it…..

  53. Ada yang tau cara ngedownload Dota 33 yang AI ga? Kalo tau tolong beritau dong!

Comments are closed.