My to-do list

Setiap orang mesti ade impian or cita2 nak buat something yang memang dah lame mereka impikan. Kalau nak list sume to-do list aku memang tak cukup nak scroll nanti πŸ˜› So marila share to-do list korang..

In random order

  • Nak jadi lebih baik, lebih taat kepada Allah dan ibubapa πŸ™‚
  • Nak mahirkan skill bermain alat music, sebab aku suke music. Sekarang still belajar gitar, tu pun masih basic, susah nak belajar sorang2 kan. Nak try main piano pulak nanti.
  • Nak mahirkan bahasa Jepun sampai tengok dorama tanpa subtitle, aku tau basic je. Hiragana/Katakana pun tak lepas lagi, inikan pula kanji.
  • Nak beli hset Nokia 6670, handset 6600 aku kene curi dulu.. sekarang pakai butterfly je dulu
  • Nak beli dvd-rw baru, yang ni dah kong πŸ™
  • Nak bukak CC dengan abang ipar aku, nanti bole buat skali service repair pc/webdesign/kelas komputer dll
  • Nak melawat Jepun or maybe duduk sane 2/3 tahun
  • Nak turunkan berat badan πŸ˜€ (harap2 pose ni turun ler yek)
  • Nak belajar programming PHP/Mysql
  • ….
  • ….
  • ….
  • ….
  • Nak pegi sahor :D.. selamat bersahor semua πŸ™‚

Share la list korang.. tak kire betapa simple pun aku harap korang akan berjaya mencapainya satu hari nanti..InsyaAllah πŸ™‚

Update
Check out the gallery, I’ve uploaded 90+ School Rumble Wallpaper and some others. Stay tuned for more high quality anime walls πŸ™‚

Update 2
Aku ade lagi satu wp.com invite.. apesal eh?

24 Comments