Uncle Hepan

 

Bangun je tadi tengok ade YM msg my Sis tinggalkan.. slalu die saje je kacau aku tido, kali ni lain plak ayat die 😀

Yanie: ooit mamat
Yanie: heheh ko nanti jadi uncle mamat…
Yanie: hehehe
Yanie: 😀

Uncle mamat? ahh.. apekah, kalau betul ujian dari alat test tu, bermakna aku akan jadi uncle tidak lame lagi.. ohh tidak.. aku sudah tua.. oohh.. mesti my parent happy sebab selalu dukung kucing, kali ni bole la dukung baby 🙂

Baby tu nanti aku aja main CS ngan warcraft, ajar tengok anime, ajar buat website.. ahahahhahahahhaha :))

Apepun tahniah kepada Abg Eddie and my Sis.. jadilah ibu bapa yang penyayang 🙂

26 Comments

  • faith says:

    wah waaaah. congrats ye kepada ko. dan jugak kepada ko kerana bakal bergelar pakcik. ehehehe. tinggu sungguh cita cita ko tuk ajar main warkrap ye. ehehehehe.

  • ikoko says:

    :d huish.. bagus pakcik ni..

    pastu, bleh la ajar blogging pulak… style.css … php.. mysql.. dan lelain.. uhuhuu..

  • Nashrex says:

    waahh.. hebat akak dan abg ko ek.. siap ada blog gak tuh.. fuhh.. kagum kagum..

    Adieh.. Ntah biler aku nak jadi pakcik ni.. Dah ar anak sulong.. ntah2 dpt anak dulu.. wahaha:o

  • ikoko says:

    uhuhuhu…

    :d

    aku doakan ko dapat anak cepat skettt… oopss.. kawen cepat sket.. pastu dapat anak cepat cepat ye..

    oh ye encik hepan a.k.a winter.. aku pun nak cakap mende yg serupa macam nash cakap.. abg + akak ko ada blog.. pastu, nana ~ aunty nana tu.. akak ko jugak ek?

    ko ada bape orang adik beradik sebenarnya.. confuse aku.. erm..

    ni kena buat sala silah kluarga plak kat sini.. sbb .. ahli keluarga ko pun blogging gaks..

    aler nash.. ko pun apa kurang nye.. adik ko pun ahli blog jugak kan.. eleh.. :p

  • winterwish says:

    faith said:

    wah waaaah. congrats ye kepada ko. dan jugak kepada ko kerana bakal bergelar pakcik. ehehehe. tinggu sungguh cita cita ko tuk ajar main warkrap ye. ehehehehe.

    tq faith.. ko bile lagi..ahahahahha 😀

    ikoko said:

    :d huish.. bagus pakcik ni..

    pastu, bleh la ajar blogging pulak… style.css … php.. mysql.. dan lelain.. uhuhuu..

    ahaha.. yeye akan ku ajar sume itu kepada die nanti.

    p/s – kalo abg eddie/yanie bace ni mesti mati aku kang..ahahahahha

    Nashrex said:

    waahh.. hebat akak dan abg ko ek.. siap ada blog gak tuh.. fuhh.. kagum kagum..

    Adieh.. Ntah biler aku nak jadi pakcik ni.. Dah ar anak sulong.. ntah2 dpt anak dulu.. wahaha:o

    Ohoo, ko jadi bapak dulu la sebelum jadi pakcik.. 😀

    Ikoko, aku takmo kawen lagi 😛

  • kamjat says:

    uncle MAMAT,,muahahahahahaa…br dia tau umo dia semakin tua..heheh,xdpt baygkan la nk pggl uncle mamat..hehehe..

  • Hisyam says:

    aku pun dah jadi pakcik da…dah setahun jadi pakcik, tahniah tahniah :))

  • winterwish says:

    kamjat said:

    uncle MAMAT,,muahahahahahaa…br dia tau umo dia semakin tua..heheh,xdpt baygkan la nk pggl uncle mamat..hehehe..

    Pelik betul la panggil uncle mamat.. adoi la.. ahahahha

    Hisyam said:

    aku pun dah jadi pakcik da…dah setahun jadi pakcik, tahniah tahniah :))

    Pakcik Hisyam? ahhaha.. tade, pasal ni first baby dalam family aku.. so macam rase janggal bile baby tu karang panggil aku pakcik.. slalu abg je kalau sedare mara.. :)) thankx anyway 😀

  • G says:

    uncle hepan…!!hehehe….best betol…aku nie,tak tau laa bile ble org panggil aku pakcik…:d…kalo boleh,nak yang panggil tu pompuan laaa….adik beradik aku sumer laki…ganaz2 cam abg dia.. >:)

  • winterwish says:

    G said:

    uncle hepan…!!hehehe….best betol…aku nie,tak tau laa bile ble org panggil aku pakcik…:d…kalo boleh,nak yang panggil tu pompuan laaa….adik beradik aku sumer laki…ganaz2 cam abg dia.. >:)

    ahaha.. ingat best ke orang panggil pakcik.. terasa sungguh tue skali 😀

  • azmie says:

    kene panggil ko pakcik ler camnih…pakcik winter…wakakaka

    kasik dier jadi anime otaku!!! tambah geng anime nnt…;)

  • ViZ says:

    haha
    aku dah ada org panggey aku makngah lamaaaa dah
    oo pakcik mamattt haha
    (apsal la aku teringat aksi2 mak pak hiro dalam H2) haha lawak lawak
    uncle mamatttttttttttttt

  • ViZ says:

    cop! lupa plak nk komen satu mende..
    memula tgk gamba atas..aku ingat ko dpt test tu dari sape ha ha ha

  • winterwish says:

    azmie said:

    kene panggil ko pakcik ler camnih…pakcik winter…wakakaka

    kasik dier jadi anime otaku!!! tambah geng anime nnt…;)

    aahha nak kasi jadi anime otaku susah sket pasal subtitle bahase english. suruh tgk yang dekat tv yan dah dialih bahasa jela karang 😀

    ViZ said:

    haha
    aku dah ada org panggey aku makngah lamaaaa dah
    oo pakcik mamattt haha
    (apsal la aku teringat aksi2 mak pak hiro dalam H2) haha lawak lawak
    uncle mamatttttttttttttt

    H2? aku ade drama tu, best ke?

    ViZ said:

    cop! lupa plak nk komen satu mende..
    memula tgk gamba atas..aku ingat ko dpt test tu dari sape ha ha ha

    aahahha.. memula nak tulis title “OMG she’s pregnent” :))

  • faith says:

    giler. tinggi ye imaginasi ko adik hepan. silap silap ko dulu dari aku. :))

  • Hisyam says:

    H2 best la jugak, pasal baseball. popular sebab ada yamada takayuki :)>-

  • winterwish says:

    faith said:

    giler. tinggi ye imaginasi ko adik hepan. silap silap ko dulu dari aku. :))

    ecehehehe.. aahahha. aku nak pegi majlis ko nanti. jangan lupe jemput yer 😀

    Hisyam said:

    H2 best la jugak, pasal baseball. popular sebab ada yamada takayuki :)>-

    Yamada Takayuki cam familiar je.. die blakon citer ape lagi ek?

  • Hisyam says:

    Yamada Takayuki – Fireboys, and side actor kat dalam Densha Otoko, appear dalam episode 1 jer mase densha kena attack dgn the drunk guy, yamada takayuki = salaryman.

  • ViZ says:

    apa? yamada ada featured dlm densha otoko? hi hi hi
    yamada ada main dlm lunch queen gak
    citer H2 based on manga gak
    so lawak manga tu ada la
    dan pompuan yg minat hiro tu sungguh comel hehe
    dah la clumsy..smalam part aku tgk pompuan tu ter..bumped keta abg dia sampai bergegar keta tu haha

  • ViZ says:

    alah komen aku tadi tak kuar ke..isk

  • vendetta says:

    :d hihihihihi ko buat aku suspen jer…ingatkan awek ko punyer ker perempuan mane ker :d

    ;)anyway congratz

  • winterwish says:

    Hisyam said:

    Yamada Takayuki – Fireboys, and side actor kat dalam Densha Otoko, appear dalam episode 1 jer mase densha kena attack dgn the drunk guy, yamada takayuki = salaryman.

    Oo die2.. ingat2. Salaryman yang tolong densha tu.. huhuhu.

    vendetta said:

    :d hihihihihi ko buat aku suspen jer…ingatkan awek ko punyer ker perempuan mane ker :d

    ;)anyway congratz

    Thankx 😛

  • Abg Eddie says:

    Ingat-ingat nanti nak suh dier panggil mamat “Pak Mat” la. Hahahhahahaha. Mamat. Takkan ajar dier sorang jer buat website? ahaks!

  • winterwish says:

    lol pak mat tak macho la.. ahahahah 😀

  • bard says:

    nak jadik pakcik gak….uncle bard..lalalala

    😐 tapi aku dah lamer jadik pok Long . Too many babies..too many anak sedaras…too many kawaians 8-> guguk~

  • winterwish says:

    sedara mare tak kire..:))