Butang

Aku dah tuka button yer.. sile la update wahai kengkawan blog aku, bagi mereka2 yang hotlink button aku dari site ni, takyah tuka la psal aku dah overwrite button lame so secara automatiknye button tu akan bertuka jugak dekat site korang. Anyway aku lagi suke kalau korang hotlink button aku soh aku bole update and takyah la buat announcement macam ni πŸ˜€

Err lagi satu, sesape yang link aku tu, cakap la kat aku. Nanti kecik hati plak kalau aku tak link balik… kan πŸ˜›

Silenteve Silenteve Silenteve

Sile la update ye πŸ™‚

21 Comments

  • azmie says:

    suko beno ngan yoruichi tuh…:-?

    anyways bleach dah makin besh…compared to naruto yg sgt boring…ko ader bacer msg dattebayo tak? filler tuh akan continue utk 23 minggu lagi…dem!!!!

  • winterwish says:

    suke giler..ahahaha.

    memang bleach best gile skrg.. part filler naruto tu aku tau time bace forum bincang.net.. gile aa 23minggu. aku ingat nak stop dulu ah naruto ni, kumpul sampai 10 eps baru tengok balik.. huhuhu

  • azmie says:

    kalau ader batch torrent lagi baik…ehehe

    aku ske hitsugaya toushirou…:d/

  • winterwish says:

    hitsugaya toushirou yang mane? aku pasal ramai sgt capten aku dah lupe mane satu name derang.. ahahha.. aku ingat sorang je.. yoruichi.. 😑 yang lelain watak biasa tu aku ingat a πŸ˜€

  • azmie says:

    ahaha, yg lawan ngan ichimaru gin aritu…ker ko tak kenal gak? ehehe

    ala captain budak rambut putih mata biru tu arr…dier sorang jer budak dlm 13 captain yg ader tuh…

  • tatoonka busta says:

    buang masa jek layan anime…/:)

  • tatoonka busta says:

    buang masa…btol tu../:)

  • mr.eims says:

    loh…. ape lak buang masa… dah hobby..

  • azmie says:

    masa aku tak terbuang pon, malah mengisi masa lapang aku aderler…:-“

  • winterwish says:

    azmie said:

    ahaha, yg lawan ngan ichimaru gin aritu…ker ko tak kenal gak? ehehe

    ala captain budak rambut putih mata biru tu arr…dier sorang jer budak dlm 13 captain yg ader tuh…

    Ohh die ke, yang soul slayer die naga tu kan. kenal2.. name je tak ingat. πŸ˜€

    tatoonka busta said:

    buang masa jek layan anime…/:)

    I’ll repect ur opinion but that doens’t mean I have to agree with you. Kalau tak suke fine, kalau rase buang mase fine, ko takyah la tengok..

    ne minnaa :)>-

  • azmie says:

    hait winterwish san!!!…:d/

  • a.k says:

    entry psl lain komenΒ² psl menda lain…. apekahhh?? konpius aku… :- huhu~

    btw aku akn tetap lyn naruto itu w/pn fillernya melambakΒ² & akan start lyn bleach cuti ni… dh donlod smpi 54, tp br tgk ep 1… 53 epsd more to go… woo bykk! nmpknye kena la ‘marathon bleach’ nanti.. layan smpi lebamm.. hahahaa… :d/

  • CypherHackz says:

    aku ingat nak tukar gak aku nye icon. lagi2 skang ni aku tengah mengimprovekan skills photoshop aku. pepehal pun mintak tunjuk ajar ye…

  • winterwish says:

    oo biasa la.. suke off topic sume.. aaaha..

    wahh sronok la bole marathon bleach. .serius tak rugi kalau ko marathon.. naruto tu kalau aku nak marathon pikir 10 kali dulu..lol

  • winterwish says:

    CypherHackz said:

    aku ingat nak tukar gak aku nye icon. lagi2 skang ni aku tengah mengimprovekan skills photoshop aku. pepehal pun mintak tunjuk ajar ye…

    no problem πŸ™‚

  • faith says:

    naruto tu dulu aku ada aa marathon yg masa die lawan ngan garaa. itu je la. itu pun sikit je. aku paling suka marathon one piece. hohoho.

    aku suka ichi, pastu suka yg mamat pakai topi kat kedai tuu, sapa nama dia aa lupa la. yg best fren ngan yg si winter suka tuu. pastu lagi sapa eh aku suka.. aa aku suka ichimaru gin. sbb mata die kaler merah. cam teruja giler aku hari tu bila dia bukak mata die. hohohoho.

  • winterwish says:

    faith said:

    naruto tu dulu aku ada aa marathon yg masa die lawan ngan garaa. itu je la. itu pun sikit je. aku paling suka marathon one piece. hohoho.

    aku suka ichi, pastu suka yg mamat pakai topi kat kedai tuu, sapa nama dia aa lupa la. yg best fren ngan yg si winter suka tuu. pastu lagi sapa eh aku suka.. aa aku suka ichimaru gin. sbb mata die kaler merah. cam teruja giler aku hari tu bila dia bukak mata die. hohohoho.

    Dah 2 episod naruto aku tangguh..ahahah. Aku kalau marathon tengok time garaa+lee time exam tu or time naruto lawan sasuke.. 2 part tu je aku suke tgk kalau nak ulang balik.. nak tengok sume komferm muntah ijau nanti..ahhah

    Mamat jaga kedai tu eh, sape tah name dier. Ichi jugak ko suke.. huhu

  • faith says:

    aku suka ichi sbb masa yg die lawan ngan renji tu, pastu cam die ada kata protect the one u love dengan apa ntah kan, masa tu suara die sangat macho aaaaaa. ahahaha. aa ingat dah. mamat jaga kedai tu uruhara eh nama dia? sbb aku rasa die sgt poyo. ehehe.

  • winterwish says:

    faith said:

    aku suka ichi sbb masa yg die lawan ngan renji tu, pastu cam die ada kata protect the one u love dengan apa ntah kan, masa tu suara die sangat macho aaaaaa. ahahaha. aa ingat dah. mamat jaga kedai tu uruhara eh nama dia? sbb aku rasa die sgt poyo. ehehe.

    ahahha ko ni btol ah.. suara macho je terus minat.. don konoji (bwaahahahahaha) pun macho gak per.. :))

  • faith says:

    don konoji? πŸ˜€ πŸ˜€

    takmo aa. die sangat macho aa, tak buleh. bwahahahahahhaha.

  • winterwish says:

    ahahah.. macho tuh.. :))