MP3 Raya

Mp3 streaming dibuka kembali sempena dah dekat nak raya ni..dengar la sepuas hati..huhuhu. Oh yea selain tu aku dah letak balik gravatar yang telah sekian lame aku buang dekat comment πŸ˜€

Looking for MP3 Raya download?

Update : Right click and choose “download this song” from my mp3 player to download the file.. thank you for visiting.

31 Comments

  1. THX!

    tau tau je ako baru beli mp3 player with mp4 smalam.. huhu~

    juliet d orange pun best? mne nk dapat full album die aa? tau?

    p/s: huhu~ mase ako masuk page tu, 7 ‘makhluk” sedang mendonlod lagu..

    :d

  2. yeah…site fungkur tu best…banyak info me blajarkat sane…sambil2 promote site dia…hehehehe…. :)>- :-” …erm…yg plugin player nie,pening gak nak buat…tapi,takpe…akan dicuba satu hari nanti…

  3. mr.eims said:

    THX!

    tau tau je ako baru beli mp3 player with mp4 smalam.. huhu~

    juliet d orange pun best? mne nk dapat full album die aa? tau?

    p/s: huhu~ mase ako masuk page tu, 7 ‘makhluk” sedang mendonlod lagu..

    :d

    No problem, credits to funkur himself for hosting the mp3 file πŸ™‚

    Juliet d Orange? Full album tu susah sikit aa nak carik.. hahah

    ikoko said:

    ni nape ni.. nak abeskan bandwith ek… :d ni dah ujung bulan ni.. uhuks.. stratergy ek.. πŸ˜‰

    ikoko said:

    apakahhh..

    aku ingatkan ko yg buat.. huuu :”>

    rupanya download kat site fungkur.. uhuk..

    :p

    Bandwidth aku mmg banyak lagi tapi aku tak larat nak upload lagu raya bebanyak kat http://FTP... huhu. Sesape rajin upload tu sile la contact aku, nanti aku kasi temporary id ngan pass πŸ˜›

    Aku terpaksa buat link ke site fungkur pasal ramai yang search nak download mp3 raya kat google and sampai ke sini tapi takleh nak donload.. huhuhu.

    G said:

    yeah…site fungkur tu best…banyak info me blajarkat sane…sambil2 promote site dia…hehehehe…. :)>- :-” …erm…yg plugin player nie,pening gak nak buat…tapi,takpe…akan dicuba satu hari nanti…

    plugin mane?

  4. tak nak download lagu raya…
    raya ni tak balik rumah halaman… :((
    apepun…. πŸ˜•

    Kite nyanyi je lah dalam asrama…:-“

  5. ikoko said:

    winter…

    ..fungkurs-network… my inspiration.. :p kalo ar dia tau… :”> segan aku.. diam diam tau.. uhuhuhu

    aku dah bitau die dah.. abes la nanti cipud mara kat ko.. :-j

    :-j:-j:d:d:d[-([-(

  6. apakahhh :(( bukan inspiration camner pun ar.. apakahh…

    cuma cam.. info dia sumer.. aku cam tabik la.. rasa cam nak buat cam dia.. tapi cam tak mampu…

    apakahhh

  7. ahahaa btoiΒ².. fungkur nye info mmg agak superb jugak la.. mari la slalu menjengok fungkur! fungkurs-network ok… hohoho :-“

Comments are closed.