Selamat Hari Raya

Dikesempatan ini, aku nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua pengunjung website aku yang beragama Islam. Maafkan aku sekiranya aku ade menyinggung perasaan korang. Kalau sudi singgahlah rumah aku @ putrajaya πŸ™‚

Majulah anime untuk negara

21 Comments

  1. SELAMAT BERAYER!

    sempat lg promote anime… batak sungguh.. ahahaha ;))

    maap maap ampun segala silap salah ek… :)>-

  2. a.k said:

    SELAMAT BERAYER!

    sempat lg promote anime… batak sungguh.. ahahaha ;))

    maap maap ampun segala silap salah ek… :)>-

    Slamat beraya jugak dekat A.k.. sronok la ko dah abis exam πŸ˜€

    dinswok said:

    Selamat Hari Raya!!!!! Maaf Zahir Batin!!!!!!!!! :d/:)>-:d

    Slamat Hari Raya Dins. πŸ˜€

    Hisyam said:

    ….dah 3 tahun tak beraya ngan family :((:((:((

    Bak kater dins, jauh dimata, dekat dihati :).. slamat hari raya syam

  3. selamat hari raya gaks winter.. maaf zahir batin…

    …hish.. lambat giler wish ko..

    aku tengok ko nye e-card nieh.. rasa cam nak tidur lak… teransang perasaan nak tidur… |-)

  4. ikoko said:

    selamat hari raya gaks winter.. maaf zahir batin…

    …hish.. lambat giler wish ko..

    aku tengok ko nye e-card nieh.. rasa cam nak tidur lak… teransang perasaan nak tidur… |-)

    Selamat Hari Raya ikoko-chan. .maaf zahir dan batin πŸ™‚

    p/s – macam ngantuk je kan e-card tu.. ahahah

  5. selamat hari raya…
    maaf zahir batin gak.. huhu~ :d

    p/s : Lambat ucap selamat hari raya tu 1 kesalahan ke? kalu ye.. maaf sekali lagi.. huhu~

  6. azmie said:

    maner daa…aku tak wish kat entry ko lagi…just wish kat shoutbox jerk…:-“

    Oo kene wish kat dedua part ke.. lol

    megat said:

    selamat hari raya epan… salah & silap kata & laku ampun & maaf dipohon.

    Selamat hari raya Megat, seronok beraye? πŸ˜€

    mr.eims said:

    selamat hari raya…
    maaf zahir batin gak.. huhu~ :d

    p/s : Lambat ucap selamat hari raya tu 1 kesalahan ke? kalu ye.. maaf sekali lagi.. huhu~

    Selamat Hari Raya mr. eims. maaf zahir batin.. takpe, raye sebulan πŸ˜›

  7. bubblewrap said:

    nk ucap slmt hari raya gak~!!
    cantekk la kad raya fma tuh.. nk blehh?? :d

    Selamat hari raya bubble. Amik la card raye tu.. tapi kene printscreen psal takleh nak rightclick.. unless ko disable javascript πŸ™‚

Comments are closed.