19 Comments

  1. ade exam ke ape ni?

    ps: bleach 60 tak kuar lak minggu ni…terpaksa tunggu minggu depan…argh! penantian itu suatu penyeksaan…:-w 8-}

  2. Gie said:

    huhuh…best…skang aku tgh cuti,tak ya blajo…kite enjoy..:d/

    Sronok la ko cuti ek.. dah setel blom transfer tu? ade problem lagi ke?

    azmie said:

    ade exam ke ape ni?

    ps: bleach 60 tak kuar lak minggu ni…terpaksa tunggu minggu depan…argh! penantian itu suatu penyeksaan…:-w 8-}

    6 Dec baru kuar.. ahhh penantian.. at least die tak buat filler cam naruto.. ahahha

    cake said:

    entry pendek pun mendapat sambutan komen yang hangat! 😮 giler hebat..

    Erm.. kalau ko tgk balik coment sume orang same yang mengomen 2/3 kali.. lol

Comments are closed.