Sarang Labah – labah

Wah.. nampak tak, ade sarang labah – labah kat site ni.. ngee 😀 .. lame betul rasenye tak masuk sini. Minggu ni aku ade test Nihon-go so terpaksa la stop dari mengupdate blog and melawat blog – blog korang. Gomenasai..

Tadi baru abis test, agak mengerikan la pasal aku baru hafal 80% dari the whole hiragana tu.. katanana ade la dalam 10%.. wahahha.. I have a very bad memory so it took me quite a while to memorize all of it. So far I’m doing good with my Nihon – go no Kurasu ( Japanese Class ), Dapat lagi sensei baru, this time Nihon – jin dewa arimasen, Malaysia – jin desu. Best lecturer ever in my 3 years in MMU 😀

Happy Birthday Abah!!

Before that, aku nak mengucapkan Otanjoubi Omedeto kepada encik Abah kerna beliau telahpun berumur 21 tahun hari ni. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu ( so bole belanja anak – anak abah yang kelaparan ini.. wakakkakak )

Memula ingat nak kasi present, tapi memandangkan tahap ekonomi aku yang makin merundum ni ( setelah membeli hardisk 160GB ), terpaksa la tangguh dulu niat suci murni aku tu. Next time la yek encik Abah 😀

 
Gaya tido yang melampau!
 

Gaya tido ASH yang melampau.. :))

Crimson Red
 

Aktiviti mingguan, melihat sunset di Putrajaya. Hari tu lawa gile sunset kaler merah.. sayang tade kamera, dapat snap gamba dari hset je. 🙂

Actually aku nak update pasal mende lain, tapi lupe la ape nak tulis. Tak sempat nak buat draft ari tu.. adoi.. apepun, I’m back and I’ll try to update my site more frequently than before.. Sorry for the long delay.

23 Comments