Layout

Ramai pulak yang tuka layout sekarang ni, musim ke haper? 😀 .. so aku pun nak la join skali sesi menukar layout ni but layout ni dah banyak modification yang aku buat dari layout original.. herm.. cammane yek, nak tuka ke takmo? huhu..

Ingat nak modify je balik layout ni, tuka graphic+css, tambah sikit – sikit modification lagi.. tengok la cammane.. nak rip layout orang cam malas plak.. lol 🙂 Any idea guys? I’m looking for a clean and bright theme to work on 😀

Recently ade beberape orang yang try to hotlink my wallpaper image. I don’t really care that much but since I’m bored so I created this special image that will show up when that poor fella see his site >:)

Go DIE!
 

I was planing to protect my mp3s too but evertime I tried, the mp3 player refuse to load… wierd.

28 Comments

  1. hak3. kau pukul je sape2 yang curik bandwith kau.

    btw akunye plugin tuk “Related Posts” tak dapat nak digunakan. Semasa nak edit database, die kata aku nye localhost tak support FULLTEXT. urgh…

  2. abah said:

    somehow..gambar tu kawaii~ 8->

    Pani Poni Dash yek 😀

    CypherHackz said:

    hak3. kau pukul je sape2 yang curik bandwith kau.

    btw akunye plugin tuk “Related Posts” tak dapat nak digunakan. Semasa nak edit database, die kata aku nye localhost tak support FULLTEXT. urgh…

    Haha.. problemnye site tu bukan english/malay.. 😀

    Localhost tak support FULLTEXT? ark…

    faith said:

    ko banyak sangat masa ke. ahahaha. rajin rajin la tolong aku camtu. ahahaha.

    Ko nak hotlink protect ape jek? 😛

  3. erm….ish….best gak wat camtu…ingatkan,yg player flasg tu pun nak buat satu gambar camtu,pastu,tukar link dia…hehehehe..pasan muke..

  4. Gie said:

    erm….ish….best gak wat camtu…ingatkan,yg player flasg tu pun nak buat satu gambar camtu,pastu,tukar link dia…hehehehe..pasan muke..

    aku protect flash player aku tu, ade la ga 2/3 orang yang nak hotlinkan letak kat site derang, tapi aku tak replace image, just redirect ke main site aku je 🙂

  5. hahaa..nice one..:-?…teringat mase zaman memuder dulu.. mase first2 kenal internet.. hakaha..mcm jakun menghotlinking manusia laen.. bile ingat2 balek.. mcm poyo ada..memalukan pon ada.. 8-|

    p/s: becky, kawaiiiiiiiiiiiiiiii.. ahahaha..

  6. as3 said:

    hahaa..nice one..:-?…teringat mase zaman memuder dulu.. mase first2 kenal internet.. hakaha..mcm jakun menghotlinking manusia laen.. bile ingat2 balek.. mcm poyo ada..memalukan pon ada.. 8-|

    p/s: becky, kawaiiiiiiiiiiiiiiii.. ahahaha..

    Ko tgk ke Anime tu As? =)) .. lawak gile anime dier.. 😀

  7. citer ape eh?? tatau pon..8-|..uhuhuhu.. skang nieh mcm tgh smangat layan kamen rider…ekrherkkehrre… anime tatau nak beli ape.. ade cadangan?? ahaks:d/

  8. azmie said:

    sangkyuu…:d

    Doiteshimashita

    as3 said:

    aku ske beli aa.. yang dolod ni.. ade sumber laen.. >:)…

    Sumber lain? Ngeee…~ 😀

    emptyspace said:

    ade gak yg hotlinking.. kalo mp3 takleh la nak wat paper kan,,

    Bleh block MP3…tapi tu lar, flash player ni takmo load kalo aku block.. siot btol.

    CypherHackz said:

    Nasib baik aku gune dial-up. So takde la aku nak download2 lagu nih.

    Erk yeke, site aku lambat tak nak load?

    ejon said:

    aku pencuri bandwith hepan.. hehe ;))

    Semua subdomain aku should be able to hotlink my files.. jgn g post kat site lain sudah, comferm tak kuar 😀

Comments are closed.