Alone and Lonely

It’s been 2 days since I started working on this theme, still it wasn’t 100% complete but I think this should do for now. The rest is just some minor editing and retouching. This time I decided to use Lain as the main character for this theme. Never heard of Lain? She was a character from Serial Experimental Lain anime series. That anime was so weird I fall asleep right after the first half of the seriesโ€ฆ

Anyway, I decided to use a darker shade of colors than my previous layout and thus it got the name, Alone and Lonely.

As usual, credits and yada – yada;

  • Beccary – For the original theme
  • Bard – Idea and suggestion for the header
  • Azmie – Thanks for the font
  • The rest of you – For reading this right now ๐Ÿ™‚

If you found any broken links/image or problem on this site, don’t hesitate to contact me.. comment and suggestion are most welcome ๐Ÿ™‚

12 Comments

  • faith says:

    fuyooo, belum sempat lagi aku nak buat countdown dah terus tukar. ehehehe. lawa lawa. keje ko mmg sentiasa hensem. ehehehe.

    my suggestion is i am praying to God that u do have more time to help out some of ur frens out there with their layout. thanx. ๐Ÿ˜€

  • a.k says:

    ecewaahh.. layout baru wa ckp sama lu… ahahaha.. keep working!

  • abah says:

    Bard – Idea and suggestion for the header — INI QUOTE. Merasalah ko tak letak menatang buttonยฒ function quote itu.

    Thanx for contribute the ideas? Hahaha rasanyer aku dipaksa teman dier buat layout sbb takut ader entiti kat tingkap! Lari..lari…

    Sesambil tu aku tunjuk gak skill Mi-ish nihh.. so ok ler tu kot..

    All the best dude :)>-

  • winterwish says:

    faith said:

    fuyooo, belum sempat lagi aku nak buat countdown dah terus tukar. ehehehe. lawa lawa. keje ko mmg sentiasa hensem. ehehehe.

    my suggestion is i am praying to God that u do have more time to help out some of ur frens out there with their layout. thanx. ๐Ÿ˜€

    ahahahha.. hampeh la ko faith :))

    apepun thanks ๐Ÿ™‚

    a.k said:

    ecewaahh.. layout baru wa ckp sama lu… ahahaha.. keep working!

    thanks

    abah said:

    Bard – Idea and suggestion for the header — INI QUOTE. Merasalah ko tak letak menatang buttonยฒ function quote itu.

    Thanx for contribute the ideas? Hahaha rasanyer aku dipaksa teman dier buat layout sbb takut ader entiti kat tingkap! Lari..lari…

    Sesambil tu aku tunjuk gak skill Mi-ish nihh.. so ok ler tu kot..

    All the best dude :)>-

    entiti… tu pasal smalam tgk exorsist the begining. takot takot

    :-s

  • azmie says:

    macam kenal font tu..wakakaka…

    anyways…lawa theme ni…aku gak tak tertuko2 laie…:(

  • winterwish says:

    azmie said:

    macam kenal font tu..wakakaka…

    anyways…lawa theme ni…aku gak tak tertuko2 laie…:(

    ahaha.. font same yek ๐Ÿ˜€

    tape mie, ade rezeki jumpe la theme yang ko nak tu.. apepun arigato ๐Ÿ™‚

  • faith says:

    ish, giler ah. ada kuar kat background official comment. camne nak jadikan separa official? banyak songehnya aku ni. ahahahhaa.

    :))

  • winterwish says:

    Hisyam said:

    gile pantas!

    malas nak tunggu dah.. lol

    faith said:

    ish, giler ah. ada kuar kat background official comment. camne nak jadikan separa official? banyak songehnya aku ni. ahahahhaa.

    :))

    lol separa official tu kene set sume comment lar.. :))

  • winterwish says:

    Testing ajaxed comment… weeeee <:-p

  • emptyspace says:

    pergh takleh tahan tuu.. nak-nak part “official comment”.. jia yo la! *-:)

  • azmie says:

    aisey…kalu ko tak reply comment orang tak kuar full image official comment tuh…