Peterpan – Tak Bisakah

Below is the flash-based player, did you see anything down here?

[audio:tak_bisakah.mp3]

Peterpan – Tak Bisakah

Hatiku bimbang dengan tetap pikirkanmu
Selalu-s’lalu dalam hatiku
Kumelangkah sejauh apapun itu
Selalu kau didalam hatiku

Ku berjalan-berjalan memutar waktu
Berharap temukan sisa hatimu
Mengertilah ku ingin engkau begitu
Mengerti kau didalam hatiku

Tak Bisakah kau menungguku
Hingga nanti tetap menunggu
Tak Bisakah kau menuntunku
Menemani dalam hidupku

Ku berjalan-berjalan memutar waktu
Berharap temukan sisa hatimu
Mengertilah ku ingin engkau begitu
Mengerti kau didalam hatiku

Jangan Kau mencari hidupku
Kemana Kau tau isi hatiku
Tunggu sejenak aku disitu
Jalanku jalan menemukanmu

Tak Bisakah kau menungguku
Hingga nanti tetap menunggu
Tak Bisakah kau menuntunku
Menemani dalam hidupku

Kalau rase nak dengar satu album g la beli yang original.. or kalau rase diri tu pokai gile tak ingat and takmo beli satu album bole torront je (macam aku.. lol)

p/s – this post was actualy to test out the media insert plugin.. thanks you 🙂


No I lied, I was force to use the media insert plugin since my usual flash player refuse to load. Problem with WP2.0 maybe so I have to look for another plugin that does the job (of course I always prefer that small flash player.. ahh nande nande)

Update 1 – Stupid firefox extension blocking all the flash…

40 Comments

  1. dier kluar msg click to show/hide media content or download file…biler klik show, ader missing plugin…firefox nyer hal ler tu…

  2. erm…lagu nie ek…semalam me dah download,tapi,cam protect laa plak…balik nanti nak edit….pastu,baru letak kat ruang download…petang nie or malam akan kuar…ok… :)>- flashfilter tu dah gune,yg satu lagi tu,plugin baru ek..nie bukan wimpy ke..(betol ke wimpy name dia)

  3. gie said:

    erm…lagu nie ek…semalam me dah download,tapi,cam protect laa plak…balik nanti nak edit….pastu,baru letak kat ruang download…petang nie or malam akan kuar…ok… :)>- flashfilter tu dah gune,yg satu lagi tu,plugin baru ek..nie bukan wimpy ke..(betol ke wimpy name dia)

    Tak, name die media insert.. leh masukan vids skali selain dari mp3/

  4. arh…benci…admin block gmail plak…tak dapat nak up lagu tu…dari semalam dah try…benci :(( banyak lagi tak diupload…

  5. azmie said:

    heheh, buat pe nak beli kalu bole dpt yg same quality dari net…

    same quality? oh tidak sama sekali [-x
    walaupun kalau kau rip ke mp3 with 320kbps it’s still not the same quality mcm kat cd.

  6. :)hai saya syifa, saya suka dengan lagu ini? apalagi dengan ariel peterpan aku suka banget tapi aku marah gara2 waktu itu aku telpon kok ngak bisa sik sekarang, ih aku jadi sebel!/:) oh ya aku mau tanya sama ariel bagaimana dengan kabar anak nya apakah baik2 saja ? dan buat peterpan sukses selalu ya:x salam kangen

    syifa 😡

  7. hai saya ain, saya minat giler kat peterpan::x
    nak nak biler ariel nyanyi. suara romantiknyeeee. saya rasa cam nak menjerit dan peluk ariel biler dia ada dalam tv. kalau ada depan saya, tak tahu lah saya buat ape.

    asslamualaikum.nama gue ina.gue tak tahu mau komen ape sama lu,ariel.percuma tau gak kalu gue minat sama lu.

  8. lagu ni best tahap dewa punya…
    ALEXANDRIA….
    kau buat aku tak boleh tidor malam….
    saper kenal awek ni????
    tolong kenal kan dekat aku…

  9. [Comment ID #2050 Will Be Quoted Here]

    awek mane?

    [Comment ID #2055 Will Be Quoted Here]

    aaa.. yer yer.. ramai dah suke kat dier tu.. ahaha

    [Comment ID #2056 Will Be Quoted Here]

    radja? bole laa, tak sume lagu radja sedap bagi aku.. pp lagi sedap.. huhu

  10. hahahahhaha!!!!!!! peter pan menang ABP 06… 2 ANUGERAH tu!!! caya laaa beb!!!
    teruskan usaha !!!!

Comments are closed.