Yay~

Pass.. yay!
 

Alhamdulillah, pagi tadi result exam hari tu dikuarkan.. aku terus check kat site MMU and aku PASS both subject. Actualy aku tak study pun untuk Malaysian Studies tu.. ahahah.. I hate history. Right now MMU belum release lagi result official with the pointer and all that, baru remark pass or fail je. I think I got 3.0 something for my japanese.. if I did well in my oral test last time maybe I could get 3.5+.. aih I should study harder on katakana before taking the oral test. -_-

I’m sooo sleepy right now I almost fall asleep while writing this entry. I’ll write more later.. jya mata ne minna~.

YUI – Tokyo

YUI - Tokyo
 

Info
Song Title : Tokyo
Artist : YUI
Album : Tokyo Single
Release Date : 18 – 01 – 2006

Stream
[audio:Song005.mp3]

Lyric
Sumi nareta kono heya wo
Dete yuku hi ga kita
Atarashii tabidachi ni mada tomadotteru

Eki made mukau BASU no naka
Tomodachi ni MEERU shita

Asa no HOOMU de denwa mo shitemita
Demo nanka chigau ki ga shita

Furui GITAA wo hitotsu motte kita
Shashin wa zenbu oitekita

Nanika wo tebanashite soshite te ni ireru
Sonna kurikaeshi ka na?

Tsuyogari wa itsudatte yume ni tsuduiteru
Okubyou ni nattara soko de togireru yo

Hashiri dashita densha no naka
Sukoshi dake naketekita

Mado no soto ni tsuduiteru kono machi wa
Kawara nai de to negatta

Furui GITAA wo atashi ni kureta hito
Toukyou wa kowaitte itte ta

Kotae wo sagasu no wa mou yameta
Machigai darakede ii

Akai yuuyake ga BIRU ni togireta
Namida wo koraetemo

Tsugi no asa ga yattekuru tabigoto ni
Mayou koto datte aru yo ne?

Tadashii koto bakari erabe nai
Sore kurai wakatteru

p/s – Anyone kind enough to do the translation for this song? 😀 Onegai~

Hirosue Ryoko

Ryoko Hirosue

Aku penah citer ke yang aku minat Ryoko ni? I think she’s the only actress that I like. I have 2 poster of her in my room :D. I got some of her dorama (the latest is Mote Kare), mp3s and MTV. I have to admit that she couldn’t sing very well tho, but who cares. Anyway, she’s a mama now. Her first child was born last year I think. Aku perasan kan, bebanyakan drama yang die blakon mesti ade babak dalam hospital. Tatau la drama lain, tapi setakat yang aku dah tengok ni mesti sama ada die ni mati or sakit. Ahahha.. siot btol la director tu. Citer die yang paling best aku rase Summer Snow ngan Shotgun Marriage. Baik korang cari pasal sangat best. Aku dah download Summer Snow DVD rip, tapi Shotgun Marriage ni takde orang nak rip plak. Sedey aku. Tengok VCD dari Hong Kong dengan subtitle melayu yang tonggal terbalik tu je la…

 

Anyway, this is my current logon screen and wallpaper (resized to 1024×768)

Ryoko Logon Screen
 
Current Desktop
 

Wahahhaha.. gile rajin aku edit bubuh gamba die 😀

Honestly, aku tak terniat pun nak tulis pasal Ryoko ni. Pasal nak test plugin baru je.. ahha. Plugin dari ZEO yang pakai ajax utk display the full resolution utk image tu. Tu yang aku post desktop and logon screen aku tu..serius woo. Aku tade la obsess gile ngan si Ryoko ni. 😛

To view the “loading” effect, wait till your browser load the site completely or it won’t work.

Anyway, thanks to Azmie coz citer kat aku pasal plugin tu. Aku dah try combine with iimage-browser and it work perfectly.

To Gie, aku dah tulis tutorial javascript popup image tu.. adoi penat je la aku tulis. Tau2 je jumpe plugin baru plak and aku tak pakai dah hack javascript popup tu. Same macam tutorial g-shout tu.. last2 aku pun tak pakai ape yang aku tulis. :))

Ah, before I forget..this plugin will only work with any modern browser. Browser zaman batu like Internet Explorer won’t be able to display the ajaxed effect on the image. Guys…It’s 2006 already, throw that garbage away and use a real browser please.