Kawaiiiii

Same kaler dengan tigerr...
 
Kawaiiiii
 
Tidoo
 

Remember Tiger? Kucing jalanan yang my sis kutip dulu kat Pasar Besar Selangor tu, skrg ni die dah jadi ibu kepada 3 ekor anak kucing. Sume anak kucing tu same kaler dengan Tiger, musykil btol aku sapekah bapanye… πŸ˜›

I plan to write more but tomorrow ade quiz and listening test Jepun, benkyo benkyo…….. πŸ˜€

20 Comments

  1. benkyo tu apa? πŸ˜€

    ko musykil siapakah bapanya? anak luar nikah? apekah????!!! btw, apa jantina anak anak ini? ehehhee.

  2. Benkyo tu study.

    Aku suspect kucing sebelah rumah aku nih, psal kaler die same ngan tiger tapiii kecik lagi kucinng tu, baye si ASH jek, takkan underage kot.. lol lol lol

    Jantina belum dikenal pasti..

    p/s – wahhh susahnye listening test tadi T_T.. mati la gue πŸ™

  3. a.k said:

    alahaiii…. teringat kucing kt umah daaaa… dh sebln lebey xbalik umah… windduuuuuuuu!! :((

    aik, asal aku masuk je mesti ko pun ade.. apekah.. πŸ˜€

    suruh la mak ko post kucing kat tu kat ko :))

  4. @hisyam, eeh.. why like that, trauma ke? πŸ˜€

    @mr.eims, soudesu.. taihen kawaii 😑

    @azmie, hisyam cakap die takut kucing, mr.eims balas balik apesal, comey ape kucing tu.. πŸ˜€ (btol ke translation aku nih :D)

  5. ako suke kucing., tapi parents ako taknak ade kucing.,

    dulu ade kucing sbijik kat umah mase ako kecik2., name die putih., pastu dah lame dah g letak die kat tepi pantai,. xnak pelihara dah.,

    nanti ako dah ade umah sendiri mesti ako nak pelihara kucing sbijik., huhu~ ako suke kucing., :)>-

  6. kucing aku hari2 tido ngan parent aku. siap ader katil bakul mak aku belikan. mak aku cakap, kalau kt mesia ade skolah utk kucing, mak aku dah lamer nak hantarkan kucing derang blajar saner. serious doh !!!

  7. @mr. eims, elok la bele kucing.. aku suke pasal leh memain time bosan.

    @flowerbungkus, yea true

    @niety, mari la umah aku tengok kucing bile ko balek nanti.. comell woo..

  8. ahahhaa.. apekahh slalu kebetulan itu??? tp kali ni kompem ko takde… aku yakin ko tgh membuta tu… oiittt!!! bgn ar subuh!!! ahahhaha…

    suh mak post kucing tu ke cni??? kalau la bole alangkah bahagia idop.. mslhnye cni hah, xbleh bela kucing daaa~ aku terpaksa bermainΒ² ngan anak kucing jalanan kt sini je… uhhhh…

  9. @a.k, ahahah.. skill eh masuk pepagi. tak membute, tapi aku study sikit pagi tadi, pastu teros tido :D… ok la tu, bole gak usap2 kapla anak kucing jalanan kat situ, jgan ade kurap dah la πŸ˜›

    @azmie, tak sempat nak snap gamba ke? patut ko rembat je terus bile ade peluang πŸ˜€

Comments are closed.