25 Comments

  1. takkkk

    i meant biler ko klik image tu, lightbox kuar, pastu ader kuar title kat bawah dier kan? aku nye tadek…ko p check kat site aku tu…

  2. [Comment ID #1897 Will Be Quoted Here]

    Azmie, comment aku tu pasal si ejon, bukan lightbox ko.. huhu

    Erm, pasal lightbox tu, ko kene letak attribute title and alt utk image tu baru kuar caption.

    [Comment ID #1900 Will Be Quoted Here]

    Nak buat gak, tapi macam complicated je.. huhu. Tak reti aku nak explain cammane nak pakai. Nanti la kalau aku rajin 😀

  3. dah bubuh…tapi tak kuar laks…dier kuar kat fancy tooltip jer…aku tny zeo, dier kater mungkin pasal fancy tooltip tu…

  4. sama sumer nyer…

    mmg konpem masalah fancy tooltips tu…theme aku ni dah datang skali fancytooltip tu, aku buang baru ok…

  5. [Comment ID #1908 Will Be Quoted Here]

    Patch plogger tu kalau nak pakai, kalau tak hosting aku off scrip tu, mean tak bole nak run.

    [Comment ID #1910 Will Be Quoted Here]

    Ko search plogger kat site aku, ade link tutorial dier aku letak kat entry lepas2.

  6. aik.. winter.. abestuh… lepas ni confirm tak kena spam/hack ke kita nye blog?

    ko buat camner ek..

    aku nak open balik la kalo gitu aku nye gallery site..

    tapi takut pulak kena cam ko nanti.. camner ye.. ko sure dah ada cara kan..

    meh la share ngan lelain

  7. readme dia kata soh chmod suma..
    walaupon dah chmod..
    tp takmao display gak tagboard tu.. huhu

    tapi org yg antar msg ada rekod plak.. adeh

  8. [Comment ID #1928 Will Be Quoted Here]

    update to latest version, die dah fix dah problem tu. 🙂

    [Comment ID #1946 Will Be Quoted Here]

    tuka la shoutbox lain.. sengal je aku tgk shoutbox tu.

Comments are closed.